Invitaţi la Otro, Neymar şi Ronaldo au văzut secvenţe de la amicalul din vara lui 2011, câştigat de selecao prin reuşita lui Fred. Meciul - care s-a vrut partida de retragere a lui Ronaldo - a rămas în istorie şi pentru paradele uimitoare reuşite de goalkeeperul României. Neymar s-a amuzat amintindu-şi cât de bun a fost "Super Tătă" în acea confruntare.
"Ţin minte că această săptămână a fost una foarte specială pentru mine, pentru că te-ai antrenat cu noi, ai stat la hotelul nostru, încercam mereu să mă uit la tine. Când ai intrat pe teren, am încercat tot ce am putut pentru a te ajuta să marchezi un gol, ne spuneam cu toţii: Trebuie să înscrie. Te rog, Doamne! Uită-te la portar. Le-a scos pe toate! A scos toate mingile", i-a spus Neymar lui Ronaldo, în timpul imaginilor.

Cine a fost Ronaldo

Premier League
Care transfer a fost cel mai inspirat? Analiza vedetelor Jota, Sancho, Grealish și Lukaku
ACUM 19 MINUTE
Ronaldo a fost unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor, accidentările împiedicându-l însă să câştige mai multe trofee.
A jucat la trei dintre cele mai mari echipe din lume - Barcelona, Inter şi Real Madrid -, cucerind două trofee europene: Cupa Cupelor şi Cupa UEFA. Marele regret al carierei sale a fost că nu a reuşit să îşi treacă în palmares UEFA Champions League.
La nivelul naţionalei, a câştigat două Campionate Mondiale (1994 şi 2002), ajungând şi în finala din 1998. A marcat 62 de goluri în 98 de prezenţe pentru selecao, fiind al doilea marcator din istoria naţionalei, după Pele (77). De notat, însă, că va fi în curând depăşit de Neymar, care are deja 61 de reuşite pentru prima reprezentativă.
Ronaldo (El Fenomeno), Cristiano Ronaldo şi Leo Messi au avut cariere lungi şi au fost în top în fiecare moment în care au jucat fotbal. Dar dacă este să vorbim despre talent, nimeni nu poate să îl depăşească pe Ronaldo Nazario. Când era la Barcelona, cu Bobby Robson, am realizat că era cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată intrând pe un teren de fotbal. Accidentările au ucis însă o carieră care putea fi incredibilă | Jose Mourinho, săptămâna trecută
Romanian Liga I
CFR Cluj a transferat un portar din Italia! Anunțul făcut de campioana României
ACUM O ORĂ
Premier League
Tottenham a "intrat în panică". Antonio Conte s-a înfuriat, iar acum vrea un jucător de la Juventus
ACUM 2 ORE