Andy Robertson, considerat unul dintre cei mai buni fundași din lume, a vorbit despre cum este cu adevărat să te confrunți cu un Lionel Messi aflat la capacitate maximă. Fundașul lui Liverpool a precizat, de asemenea, că regretă faptul că l-a subestimat pe starul argentinian al Barcei.
Messi a înscris de două ori pe Camp Nou, atunci când Barcelona s-a impus cu 3-0 în meciul tur, numai că băieții lui Klopp au revenit spectaculos pe Anfield și s-au calificat în finală după 4-0 în meciul retur. În meciul tur, evoluția lui Messi l-a lăsat fără reacție pe Robertson, care recunoaște că a crezut că-i poate face față superstarului Barcei.
Pe Camp Nou am crezut că-l pot bloca, dar a trecut pe nesimțite și a înscris două goluri, era la final 3-0 și toată lumea vorbea despre Messi. Când te testezi pe tine însuți în fața celor mai buni vrei să ieși din duelul ăsta bine, iar el e cel mai bun fotbalist din câți există și au existat vreodată. Să fiu față în față cu Messi a fost foarte dificil. Când ai de-aface cu el îți spui că e în regulă, doar suntem fotbaliști profesioniști, putem face față… dar cred că trecuse cu ușurință de doi mijlocași pe Camp Nou și alerga direct către mine… mi-am zis <Oh, tipul ăsta e serios, doamne dumnezeule! Vine direct spre mine!>. Lucrurile pe care le face cu picioarele sunt înspăimântătoare, trebuie să ghicești ce trebuie să faci în fața lui. Nimeni nu mai poate face ce face el.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51