Andy Robertson, considerat unul dintre cei mai buni fundași din lume, a vorbit despre cum este cu adevărat să te confrunți cu un Lionel Messi aflat la capacitate maximă. Fundașul lui Liverpool a precizat, de asemenea, că regretă faptul că l-a subestimat pe starul argentinian al Barcei.
Messi a înscris de două ori pe Camp Nou, atunci când Barcelona s-a impus cu 3-0 în meciul tur, numai că băieții lui Klopp au revenit spectaculos pe Anfield și s-au calificat în finală după 4-0 în meciul retur. În meciul tur, evoluția lui Messi l-a lăsat fără reacție pe Robertson, care recunoaște că a crezut că-i poate face față superstarului Barcei.
Pe Camp Nou am crezut că-l pot bloca, dar a trecut pe nesimțite și a înscris două goluri, era la final 3-0 și toată lumea vorbea despre Messi. Când te testezi pe tine însuți în fața celor mai buni vrei să ieși din duelul ăsta bine, iar el e cel mai bun fotbalist din câți există și au existat vreodată. Să fiu față în față cu Messi a fost foarte dificil. Când ai de-aface cu el îți spui că e în regulă, doar suntem fotbaliști profesioniști, putem face față… dar cred că trecuse cu ușurință de doi mijlocași pe Camp Nou și alerga direct către mine… mi-am zis <Oh, tipul ăsta e serios, doamne dumnezeule! Vine direct spre mine!>. Lucrurile pe care le face cu picioarele sunt înspăimântătoare, trebuie să ghicești ce trebuie să faci în fața lui. Nimeni nu mai poate face ce face el.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 19 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
IERI LA 08:16