Fără să aibă performanțe pe plan sportiv de ani buni, FCSB continuă să dea lovitură după lovitură pe piața transferurilor. După ce în iarnă l-a vândut la Parma pe Man în schimbul unei sume record, vicecampioana României a reușit un nou transfer spectaculos prin Olimpiu Moruțan la Galatasaray.
Chiar dacă nu s-a ridicat niciodată la nivelul publicității făcute de conducerea FCSB, Olimpiu Moruțan a fost transferat la Galatasay, un club care l-a mai dorit pe fotbalist și cu alte ocazii. La începutul lunii august, Galatasaray a încercat să-l transfere pe Olimpiu Moruțan, dar conducerea roș-albaștrilor a cerut la acel moment 10 milioane de euro în schimbul fotbalistului. Mai apoi, clubul din Berceni a refuzat 7 milioane de euro pentru Moruțan

Olimpiu Moruțan, pe locul 2 în topul achizițiilor făcute de Galatasaray din "bazarul" România

Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
Dacă FCSB nu refuza oferta în valoare de 7 milioane de euro, Olimpiu Moruțan ar fi devenit cel mai scump fotbalist român transferat de Galata. Pe primul loc în acest top este Alexandru Cicâldău, care a fost transferat în această vară de la Universitatea Craiova în schimbul a 6,50 milioane de euro.
Podiumul este completat de Bogdan Stancu, transferat de la FCSB, pentru 5 milioane de euro. De abia pe locul 4 se regăsește Gică Popescu. El a fost transferat de la Barcelona, pentru 4,5 milioane de euro. Hagi, o legendă incontestabilă a clubului, se clasează de abia pe locul 5. Gică Hagi a fost transferat de la Barcelona, pentru 3,75 milioane de euro. Alți români care au jucat pentru Galatasaray: Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Adrian Ilie, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabriel Tamaș, Ovidiu Petre, Iasmin Latovlevici și Florin Andone.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58