Fără să aibă performanțe pe plan sportiv de ani buni, FCSB continuă să dea lovitură după lovitură pe piața transferurilor. După ce în iarnă l-a vândut la Parma pe Man în schimbul unei sume record, vicecampioana României a reușit un nou transfer spectaculos prin Olimpiu Moruțan la Galatasaray.
Chiar dacă nu s-a ridicat niciodată la nivelul publicității făcute de conducerea FCSB, Olimpiu Moruțan a fost transferat la Galatasay, un club care l-a mai dorit pe fotbalist și cu alte ocazii. La începutul lunii august, Galatasaray a încercat să-l transfere pe Olimpiu Moruțan, dar conducerea roș-albaștrilor a cerut la acel moment 10 milioane de euro în schimbul fotbalistului. Mai apoi, clubul din Berceni a refuzat 7 milioane de euro pentru Moruțan

Olimpiu Moruțan, pe locul 2 în topul achizițiilor făcute de Galatasaray din "bazarul" România

Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
ACUM 42 MINUTE
Dacă FCSB nu refuza oferta în valoare de 7 milioane de euro, Olimpiu Moruțan ar fi devenit cel mai scump fotbalist român transferat de Galata. Pe primul loc în acest top este Alexandru Cicâldău, care a fost transferat în această vară de la Universitatea Craiova în schimbul a 6,50 milioane de euro.
Podiumul este completat de Bogdan Stancu, transferat de la FCSB, pentru 5 milioane de euro. De abia pe locul 4 se regăsește Gică Popescu. El a fost transferat de la Barcelona, pentru 4,5 milioane de euro. Hagi, o legendă incontestabilă a clubului, se clasează de abia pe locul 5. Gică Hagi a fost transferat de la Barcelona, pentru 3,75 milioane de euro. Alți români care au jucat pentru Galatasaray: Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Adrian Ilie, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabriel Tamaș, Ovidiu Petre, Iasmin Latovlevici și Florin Andone.
Fotbal
Olimpiu Moruțan, dorit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic! De cine depinde transferul
17/06/2022 LA 14:23
Liga Națiunilor UEFA
Ce variante are FRF pentru postul de selecționer dacă Edi Iordănescu pleacă de pe banca naționalei
16/06/2022 LA 09:31