Adversarii roș-albaștrilor au constestat dur arbitrajul după meciul pierdut cu 0-2, în care Steaua a primit și un penalty controversat.

Ulmu cere rejucarea turului

Patronul lui Mostiștea Ulmu a declarat că nu se va prezenta la retur daca nu se va rejuca și primul meci.
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM O ORĂ
"N-am dormit aproape deloc, m-am tot uitat la faze. Este incredibil cum s-a dat acel penalty! Arbitrul mi-a părut incompetent și slugarnic. Afumați cu FCSB 2 l-au avut pe Găman, un arbitru cu experiență la Liga 1, iar cu noi s-au făcut experimente. Când a avut loc acea ciocnire, arbitrul a făcut semn să vină medicul spre banca tehnică a Stelei. De portarul nostru, care era plin de sânge, nici nu-i păsa!
La primul cartonaș galben, pe care ar fi trebuit să i-l acorde lui Acasandrei, a confundat jucătorii și i l-a arătat lui Gheorghe. Rezerva i-a spus lui Ioniță că Acasandrei mai avea un avertisment. Apoi, în raport, au trecut cum trebuia, să se scoată. La plecarea de la stadion, arbitrul, care văzuse reluările, a recunoscut că nu a fost penalty. Să spună asta la presă, public!
Am fost tratați ca o formație de la țară. Dar le-am făcut față, n-au putut să ne surclaseze nici cu arbitrii. Știam că avem valoare. Mie mi s-au părut cei de la CSA Steaua doar niște mâncători de la buget. Nu mi se pare normal ca românii să contribuie la un experiment, la o aventură. Cu banii ăștia să se fi făcut spitale COVID sau să-i fi dat veteranilor de război!
Donează sânge cu presa după ei. Donați-vă salariile alea de mii de euro pentru copiii nevoiași ai României! Eu țin echipa cu banii mei, aduc bani în fotbal, în loc să-i dau familiei. Dar gata! Renunț! Băieții mă tot sună, vor să jucăm și returul, însă am luat decizia! Jucăm doar dacă se rejoacă, nu returul
Am cheltuit în acest campionat cam 300.000 de euro. Și ne-am bătut de la egal la egal cu o echipă cu buget de milioane de euro. Ce înfumurare la Oprița, să zică că trebuia să ne bată cu 6-2! Abia au câștigat, cu un autogol și cu penalty penibil. Cum se bucura Pacionel și se pupa cu Oprița, când a obținut acel penalty, în halul ăla?! Ce educație fac acolo, dacă îi învață să simuleze, dacă încurajează asta?!", a spus Vasile Târșolea conform GSP.ro.
Steaua București a câștigat cu 2-0 partida din deplasare cu Ulmu, după golurile marcate de Acasandrei (autogol) și Pacionel din penalty.
Returul este proggramat pentru 15 mai, iar învingătoarea va juca cu CS Afumați sau FCSB 2. În tur, FCSB 2 a câștigat cu 1-0.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
ACUM 2 ORE
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 9 ORE