Barcelona a fost lovită de o veste șoc în această seară. Superstarul argentinian a trimis azi un fax către clubul FC Barcelona, în care își exprimă dorința de a rezilia contractul cu clubul catalan, transmite Tycsports, o publicație de încredere din Argentina. În mesajul transmis echipei antrenate de Ronald Koeman, Leo Messi cere să fie activată clauza prin care poate părăsi formația la finalul fiecărui sezon, unilateral. Barcelona îi stabilise clauza de reziliere la 700 de milioane de euro.
Totuși, spaniolii lansează o variantă prin care Leo Messi ar putea, totuși, continua pe Camp Nou. Este de altfel și singura modalitate prin care argentinianul ar hotărî să rămână. Este vorba despre deciziile luate de Bartomeu la cârma Barcelonei. În plus, Leo ar fi în tabăra lui Victor Font, marele rival al președintelui pentru alegerile din 2021. Acesta din urmă a transmis un mesaj clar în această seară, după ce Messi a anunțat că vrea să plece.
"Știți perfect că dacă fanii Barcelonei ar putea intra pe stadion acum, întregul teren ar fi un strigăt! Bartomeu are mari probleme deja! Nici măcar nu ai reușit să aperi ce este mai bun în istoria clubului, un mit de casă! De aceea insistăm: Bartomeu, demisionează și să facem alegerile cât mai curând", a fost mesajul lui Victor Font.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 11 ORE

Messi, alături de Victor Font, cel care e văzut favorit să devină președintele Barcelonei

Messi, de altfel, agreează ideea venirii lui Victor Font la conducerea Barcelonei, acesta fiind marele rival al actualului președinte. Font a promis că îl va instala pe Xavi pe banca tehnică, fostul mijlocaș fiind unul dintre bunii prieteni ai lui Messi. De altfel, fostul metronom de la mijlocul Barcelonei a dezvăluit de curând că el și stafful său se pregătesc pentru momentul când li se va da șansa să conducă formația de pe Camp Nou, menționând totodată că instalarea lui după noile alegeri pentru președinția Barcelonei ar fi o variantă ideală.
"Decizia lui Messi nu este un "la revedere" spus Barcelonei, ci este un apel de trezire către actuala conducere", notează As, care apoi punctează: "Dacă vedem în perspectivă, este un adevărat avertisment electoral". Astfel, ibericii prezintă singura modalitate prin care Messi ar putea fi întors din drum: Bartomeu, demisie de la cârma Barcelonei.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31