În vârstă de 52 de ani, Jim Gannon antrenează Stockport County din 2016. Cu el la conducerea echipei, Stockport County a promovat în liga a cincea engleză, acolo unde evoluează în prezent. Pe lângă faptul că a ajutat echipa să crească, Gannon a ajuns în atenția publicului după ce a refuzat să acorde interviuri pentru Sky Sports.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Motivul? Decodorul lui de la Sky Sports s-a stricat și nimeni nu a venit să-l repare. Gannon se află deja de patru sezoane la conducerea lui Stockport County, iar motivul pentru care a ajuns faimos în ultima vreme este că a pornit un adevărat război cu televiziunea de profil sportiv din Anglia și Irlanda. Gannon a mai antrenat Stockport County în alte două rânduri, prima dată în 2005.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu taie în carne vie după meciul de la Hunedoara! Cum își va pedepsi jucătorii
ACUM 29 MINUTE

Jim Gannon și motivul incredibil pentru care refuză să acorde interviuri pentru Sky Sports

Liam Dickinson a evoluat pentru Stockport County în 2008, sub îndrumarea lui Gannon, atunci când echipa a obținut promovarea în League One după play-off-uri. Antrenorul nu a dorit atunci să le acorde celor de la Sky Sports interviuri: "În acel sezon am câștigat promovarea, puteam să apărem pe TV de câteva ori cu ocazia asta. Dar Gannon a refuzat să le dea interviuri pentru că decodorul lui Skybox s-a stricat și nimeni nu a venit să-l repare.
Jur că e adevărat! A refuzat să le dea interviuri pentru că nu îi reparau decodorul, nimeni nu venea să-l ajute și din cauza asta nu voia să audă de ei. Probabil că clubul a pierdut ceva bani din cauza asta. Primul interviu pe care l-a dat a fost în semifinala play-off-ului și nu pentru că a vrut, ci pentru că scria în contract că e obligat să facă asta. Cred că i-au dat un decodor nou atunci", a spus Dickinson în cadrul unui podcast.
Stockport County a pirmit vizita lui West Ham United aseară pe Edgeley Park în cadrul Cupei Angliei. West Ham a trecut de Stockport County grație golului marcat de Craig Dowson, iar formația din vestul Londrei va da piept cu Doncaster Rovers în 16-imile Cupei Angliei.
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM O ORĂ
Liga
Real s-a distrat cu Mallorca și e lider în La Liga! PSG, fără Messi, s-a impus în prelungiri la Metz
ACUM O ORĂ