În vârstă de 52 de ani, Jim Gannon antrenează Stockport County din 2016. Cu el la conducerea echipei, Stockport County a promovat în liga a cincea engleză, acolo unde evoluează în prezent. Pe lângă faptul că a ajutat echipa să crească, Gannon a ajuns în atenția publicului după ce a refuzat să acorde interviuri pentru Sky Sports.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Motivul? Decodorul lui de la Sky Sports s-a stricat și nimeni nu a venit să-l repare. Gannon se află deja de patru sezoane la conducerea lui Stockport County, iar motivul pentru care a ajuns faimos în ultima vreme este că a pornit un adevărat război cu televiziunea de profil sportiv din Anglia și Irlanda. Gannon a mai antrenat Stockport County în alte două rânduri, prima dată în 2005.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 6 MINUTE

Jim Gannon și motivul incredibil pentru care refuză să acorde interviuri pentru Sky Sports

Liam Dickinson a evoluat pentru Stockport County în 2008, sub îndrumarea lui Gannon, atunci când echipa a obținut promovarea în League One după play-off-uri. Antrenorul nu a dorit atunci să le acorde celor de la Sky Sports interviuri: "În acel sezon am câștigat promovarea, puteam să apărem pe TV de câteva ori cu ocazia asta. Dar Gannon a refuzat să le dea interviuri pentru că decodorul lui Skybox s-a stricat și nimeni nu a venit să-l repare.
Jur că e adevărat! A refuzat să le dea interviuri pentru că nu îi reparau decodorul, nimeni nu venea să-l ajute și din cauza asta nu voia să audă de ei. Probabil că clubul a pierdut ceva bani din cauza asta. Primul interviu pe care l-a dat a fost în semifinala play-off-ului și nu pentru că a vrut, ci pentru că scria în contract că e obligat să facă asta. Cred că i-au dat un decodor nou atunci", a spus Dickinson în cadrul unui podcast.
Stockport County a pirmit vizita lui West Ham United aseară pe Edgeley Park în cadrul Cupei Angliei. West Ham a trecut de Stockport County grație golului marcat de Craig Dowson, iar formația din vestul Londrei va da piept cu Doncaster Rovers în 16-imile Cupei Angliei.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 8 ORE