Mai mult, unele persoane consideră chiar util virusul care a devenit subiect de discuție zilnică în toate colțurile lumii. Aici se încadrează și suporterii formației suedeze AIK Stockholm, care în weekend au afișat un banner de mulțumire pentru orașul Wuhan, unde a apărut pentru prima oară virusul Covid-19.
În weekend, AIK a disputat un meci în Cupa Suediei, pe terenul lui Orgryte, în care ultrașii din Stockholm au reușit să evite o lege națională care le interzice să poarte măști în interiorul stadioanelor.
Suporterii lui AIK au profitat de teama epidemiei de coronavirus, care recent a izbucnit și în Suedia, și au apărut cu măști chirurgicale pe fețe. Motivul nu a fost pentru a se proteja de virusul Covid-19, ci pentru a se feri de camerele de supraveghere, în timpul unui spectacol pirotehnic.
Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
ACUM 10 ORE
Ultrașii suedezi au aprins torțe și fumigene la meciul din Goteborg, câștigat de echipa lor cu 1-0, apoi au afișat un banner adresat orașului din China: "Mulțumim orașului Wuhan pentru oportunitatea oferită!". Meciul a fost întrerupt câteva minute din cauza fumului din stadion.
https://i.eurosport.com/2020/03/02/2787747.jpg
Legea din Suedia interzice acoperirea fețelor pe stadioane de către suporteri, pentru ca autoritățile să-i poată identifica ușor pe indivizii care aprind torțe și creează probleme în tribune. Nu a fost cazul și la ultima partidă, majoritatea dintre cei responsabili cu show-ul pirotehnic fiind pregătiți cu măști.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea
ACUM 11 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
ACUM 12 ORE