Mai mult, unele persoane consideră chiar util virusul care a devenit subiect de discuție zilnică în toate colțurile lumii. Aici se încadrează și suporterii formației suedeze AIK Stockholm, care în weekend au afișat un banner de mulțumire pentru orașul Wuhan, unde a apărut pentru prima oară virusul Covid-19.
În weekend, AIK a disputat un meci în Cupa Suediei, pe terenul lui Orgryte, în care ultrașii din Stockholm au reușit să evite o lege națională care le interzice să poarte măști în interiorul stadioanelor.
Suporterii lui AIK au profitat de teama epidemiei de coronavirus, care recent a izbucnit și în Suedia, și au apărut cu măști chirurgicale pe fețe. Motivul nu a fost pentru a se proteja de virusul Covid-19, ci pentru a se feri de camerele de supraveghere, în timpul unui spectacol pirotehnic.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 5 ORE
Ultrașii suedezi au aprins torțe și fumigene la meciul din Goteborg, câștigat de echipa lor cu 1-0, apoi au afișat un banner adresat orașului din China: "Mulțumim orașului Wuhan pentru oportunitatea oferită!". Meciul a fost întrerupt câteva minute din cauza fumului din stadion.
https://i.eurosport.com/2020/03/02/2787747.jpg
Legea din Suedia interzice acoperirea fețelor pe stadioane de către suporteri, pentru ca autoritățile să-i poată identifica ușor pe indivizii care aprind torțe și creează probleme în tribune. Nu a fost cazul și la ultima partidă, majoritatea dintre cei responsabili cu show-ul pirotehnic fiind pregătiți cu măști.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 6 ORE