Getty Images

Motivul invocat de Ronaldo pentru a nu veni la gala Balonului de Aur. Ce au descoperit italienii

Motivul invocat de Ronaldo pentru a nu veni la gala Balonului de Aur. Ce au descoperit italienii

02/12/2019 la 15:05Actualizare 02/12/2019 la 15:07

Cristiano Ronaldo nu va fi prezent la gala decernării Balonului de Aur. Presa italiană susţine că portughezul va participa, în acelaşi timp, la o gală a fotbalului italian, care se desfăşoară la Milano.

Cristiano Ronaldo a fost în fiecare an începând cu 2011 în primii 2 jucători în clasamentul Balonului de Aur. Ronaldo nu a participat nici în urmă cu un an la gală, când a absentat și Leo Messi. Cei doi au fost pentru prima dată învinși de către Luka Modric.

Acum, CR7 a spus "pas" din nou, în ciuda faptului că organizatorii au făcut demersuri pentru a-l convinge să accepte invitaţia. Nemulţumirea lusitanului nu e reprezentată de faptul că învingător va fi Messi, el fiind conştient că nu a făcut destule în 2019 pentru a se bate pentru primul loc. Dar, se pare, Ronaldo nu va prinde nici măcar podiumul, iar acest lucru a fost decisiv în decizia de a nu participa.

Ronaldo merge la o altă gală

În hotărârea sa, Ronaldo a folosit ca pretext un premiu pe care urmează să îl primească în cadrul "Gran Gala del Calcio" din Milano.

El va fi desemnat jucătorul anului în Serie A, însă e evident că evenimentul e mult mai puţin important decât gala Balonului de Aur.

Echipa anului în Serie A, aşa cum va fi anunţată la gala de diseară, de la Milano:

Handanovic - Cancelo, Chiellini, Koulibaly, Kolarov - Ilicic, Barella, Pjanic - Ronaldo, Quagliarella, Zapata