Ianis Hagi nu se mai află printre jucătorii pe care Gerrard îi folosește meci de meci încă de la început. Chiar și așa, jurnaliștii scoțieni au dezvăluit care este cea mai mare problemă pe care o întâmpină internaționalul român în Scoția. Presa scoțiană este de părere că Ianis Hagi încearcă să facă mult prea multe lucruri de unul singur și presiunea pe care o resimte îi pune piedici.
"Hagi n-a jucat mult în ultima perioadă, dar asta deoarece Ryan Kent și Kemar Roofe sunt în formă. Cu siguranță că va veni și vremea lui. Un jucător cu 8 assisturi în 17 meciuri va gi de folos într-un sezon cu 60 de jocuri. Comportamentul lui a fost de primă clasă când a venit de pe bancă, nu s-a plâns", notează Vital Football.

Presa din Scoția prezintă marea problemă pe care o are Ianis Hagi la Rangers

Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
"Trebuie totuși să realizeze că nu totul depinde de el și că are în jurul său mulți jucători care pot înscrie și crea goluri – asta e cea mai mare problemă a sa, că încearcă prea mult să rezolve lucrurile de unul singur. Hagi trebuie să se relaxeze și să-și lase picioarele să vorbească pentru el", continua sursa în cauză.
În ultimele cinci meciuri, Ianis a fost titular doar într-unul, însă a strâns până acum 8 assist-uri în acest sezon. Chiar dacă Steven Gerrard nu l-a mai folosit ca titular meci de meci, Hagi a adus un plus echipei sale când și-a făcut apariția pe teren. Rangers a plătit 3,4 milioane de euro pentru Ianis Hagi în vară, când l-a transferat definitiv de la Genk.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25