Articol scris de Andrei Bobeică
Întâmplarea a avut loc în Liga Campionilor, în sezonul 2018/2019, atunci când Barcelona a învins-o pe Manchester United cu 1-0.

Messi a refuzat să-i dea tricoul lui McTominay

Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 2 ORE
McTominay este mare fan Leo Messi și îl consideră pe argentinian cel mai bun jucător din lume. Mijlocașul lui United a vrut să facă schimb de tricouri cu Messi, dar fotbalistul Barcelonei a refuzat.
„I-am spus lui Sergio Romero: Te rog, poți să îi spui lui Messi să îmi dea tricoul său?" Sergio s-a întors și mi-a spus "Messi crede că tu ai fost cel care l-a lovit". I-am spus nu, nu! Spune-i că nu am fost eu. Asigură-te că voi avea tricoul acela pentru că va ajunge expus în camera mea". Acum, Messi știe că nu l-am lovit eu”, a declarat Scott McTominay pentru ESPN.

Incidentul care l-a supărat pe Messi la meciul cu Manchester United

Messi a fost faultat în timpul meciului de Chris Smalling și a rămas cu semne în zona ochilor și a nasului. Argentianul a crezu că cel care l-a lovit a fost McTominay, astfel că nu a uitat ce s-a întâmplat în timpul partidei și a refuzat să-i dea mijlocașului tricoul său.
Totuși, după explicația dată de Sergio Romero, coleg la națională cu Messi, starul Barcelonei a fost înduplecat și i-a dat tricoul lui McTominay.
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 4 ORE
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 5 ORE