Ionel Ganea a explicat motivul pentru care Mirel Rădoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi pentru meciurile României cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord. Fostul atacant susţine că fiul "Regelui" nu ar fi respectat regulamentul impus de Rădoi la naţională:"Mă gândesc că şi el ca selecţioner are nişte principii. Dacă cineva nu i le respectă, el este cel mai în măsură să decidă.
Nu ştiu ce să zic acum, dacă s-a răzbunat, nu cunosc motivele care stau la baza renunţării la Ianis Hagi. Eu l-aş fi luat, ca şi suporter, ţinând cont că generaţia lui Ianis a fost calificată la turneu, au avut rezultate foarte bune acolo", a spus Ganea, pentru Antena Sport.

Mirel Rădoi, surpriză uriașă prin neconvocarea lui Ianis Hagi

Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Mirel Rădoi a confirmat aseară lotul României pentru meciurile următoare ale naționalei. Iată programul naționalei:
  • 11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploiești
  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast
Rădoi a surprins în primul rând prin omiterea lui Ianis Hagi din lotul naționalei. Jucătorul celor de la Rangers a fost trimis la tineretul pregătit de Adrian Mutu. Mai mult, în lot găsim nume surprinzătoare precum Vasile Mogoș (Chievo), Alex Băluță (Akademia Puskas), Alexandru Albu (UTA) sau Valentin Crețu (FCSB). Lipsesc Sergiu Hanca, Claudiu Keseru și Alexandru Crețu, primii doi fiind accidentați în timp ce Crețu este infectat cu COVID-19. Alte nume importante absente sunt cele ale lui Nicușor Stanciu sau Alexandru Mitriță.
O explicaţie pentru renunțarea la serviciile lui Ianis Hagi ar fi ajutorul pe care el l-ar putea oferi în meciul cât o calificare a României U21, cu Danemarca U21. Tricolorii au nevoie de un succes pentru a merge la European. Ianis nu a mai jucat la tineret, de 17 luni. Ultima apariţie a fost în meciul cu Germania de la EURO 2019, o competiţie unde a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă, în 4 meciuri.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25