Sergio Ramos a ajuns la PSG din postura de jucător liber de contarct, după ce s-a despărțit recent de Real Madrid, club la care a făcut istorie în ultimii 15 ani.

Ramos, cerut la echipă de Neymar

Brazilianul Neymar îl vede pe Sergio Ramos omul perfect pentru a conduce PSG spre câștigarea Ligii Campionilor, trofeu la care francezii visează de mult timp.
Bundesliga
Bayern nu are milă de adversari! Bavarezii au demolat-o pe Bochum și sunt lideri în Bundesliga
ACUM 8 MINUTE
Sport.es scrie că transferul fostului căpitan de pe Bernabeu la PSG este o dorință expresă a lui Neymar. Brazilianul crede că Ramos e cheia din defensivă care poate duce PSG către trofeul Champions League.
Cei doi au o relație foarte bună de pe vremea când erau adversari în LaLiga. Mai exact, din 2017, atunci când cei doi erau în Miami pentru un turneu amical. Plecarea lui Neymar de la Barcelona părea iminentă, lucru care s-a și întâmplat în luna august, în acel an.
Sursa citată scrie că pe 30 iulie, Sergio Ramos și Neymar s-au întâlnit, spaniolul vrând să afle dacă brazilianul este dispus să vină la Real Madrid.
De atunci, cei doi au rămas în relații foarte bune, iar acest lucru a dus și la dorința lui Neymar, aceea ca Sergio Ramos să fie adus la Paris.
Fotbal
Salah dublează avantajul lui Liverpool în meciul cu Crystal Palace, în etapa a 5-a
ACUM 10 MINUTE
Premier League
Thomas Tuchel, gest absolut superb față de menajera sa, în perioada în care o antrena pe PSG
ACUM 37 MINUTE