"Super-Dan" a rescris istoria grupării ardelene, însă în ultima perioadă a existat o ruptură evidentă între el și conducere. Încă de acum o lună, antrenorul a început să critice public campania de achiziții și să amenințe cu plecarea.
După eliminarea din Cupă, patronii ardelenilor nu au mai suportat situația și l-au informat pe tehnician că vor să întrerupă colaborarea. Înfrângerea a fost doar un pretext, climatul existent la club fiind unul extrem de toxic. Cel puțin asta susține Narcis Răducan, fost colaborator al lui Dan Petrescu și prieten apropiat cu mai mulți membri din conducerea clubului din Gruia.
"Nu s-au mai suportat unul cu celălalt. Efectiv nu mai puteau lucra împreună. Dacă nu mai era spiritul ăla de lucrat împreună, nu s-a mai putut continua colaborarea. Eliminarea din Cupa României nu are nimic în comun cu situația creată.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a răbufnit după transferul lui Păun! "Eu nu am fost de acord cu plecările lor"
ACUM 8 ORE
Tensiunea asta dintre cele două părți datează de câteva luni. Au avut câteva încercări de a fi o chimie între ei, dar nu s-a ajuns la un numitor comun. Toată lumea pierde în situația asta", a declarat Narcis Răducan la DigiSport.

CFR caută antrenor

Se părea că CFR va găsi repede antrenor, relația bună a unei părți din conducere cu Adrian Mutu determinându-l pe "Briliant" să ofere un răspuns favorabil.
Între timp, pentru că mai mulți oficiali nu vedeau cu ochi buni aducerea unui antrenor fără experiență, dar și pentru că lui Mutu trebuia să îi fie achitată clauza de reziliere de 50.000 de euro, avută la naționala U21, discuțiile s-au sistat.
S-a vehiculat și varianta Vasile Miriuță, tehnician dorit de Ștefan Gadola, acționarul minoritar al clubului, dar nici acesta nu mai e o soluție. Și ipoteza Edi Iordănescu pare să fi căzut, astfel că oficialii CFR-ului caută în continuare cea mai bună soluție.
Se testează variante din străinătate, vorbindu-se despre o revenire a lui Jorge Costa, dar s-a discutat inclusiv despre ipoteza Victor Pițurcă.
CFR va fi condusă la partida cu ȚSKA Sofia de secunzii lui Dan Petrescu, dar oficialii din Gruia trebuie să se decidă repede asupra succesorului lui "Super Dan". Pentru că decembrie e o lună teribil de aglomerată, cu un meci posibil decisiv pentru primăvara europeană, cu Young Boys, dar și cu derbyuri cu FCSB și Craiova.
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
28/09/2022 LA 13:11
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35