Gică Hagi a făcut o pauză în cariera de antrenor, după aventura de la Viitorul Constanța, echipa pe care chiar el a înființat-o în 2009. "Regele" a vorbit în mai multe rânduri despre decizia luată la finalul sezonului precedent, spunând că își dorește o experiență în fotbalul din străinătate.
De serviciile lui Hagi s-ar fi interesat mai multe cluburi din Europa, printre care și Olympique Marseille - despre care Eurosport v-a informat în urmă cu câteva zile.

Motivul real pentru care Gică Hagi a refuzat ofertele primite din străinătate

Fotbal
Tragedie fără margini în Indonezia! Peste 174 de morți la un meci de fotbal între două echipe rivale
ACUM O ORĂ
Potrivit presei din Turcia, fostul decar al "Generației de Aur" ar fi primit o ofertă concretă și de la Trabzonspor, unde tehnicianul român ar fi câștigat 1,5 milioane de euro/sezon. La fel ca în cazul altor oferte venite din campionatul Rusiei sau din zona Golfului, Hagi a refuzat propunerea turcilor.
Motivul real pentru care Hagi a refuzat ofertele primite până acum a fost dezvăluit de Cristian Bivolaru, un membru din conducerea Viitorului Constanța. Potrivit oficialului, Hagi își dorește să se implice într-un proiect nou, nu să preia o echipă pe parcurs:
"Eu știu de cel puțin două oferte, una a ajuns chiar la mine. Hagi nu le-a dat curs pentru că el vrea să înceapă un proiect de la început, nu să preia o echipă pe parcurs. Sper să vină și oferte care să fie potrivite pentru ceea ce-și dorește el", a spus Cristian Bivolaru, pentru Pro X.

Hagi poate ajunge să antreneze în Franța, transmite Gică Popescu

Villas-Boas a plecat cu scandal de la Olympique Marseille. Portughezul și-a dat demisia în timpul unei conferințe de presă, fiind nemulțumit că șefii clubului l-au adus împrumut pe Oliver Ntcham, de la Celtic, fără acordul său. Între timp, demisia a fost acceptată, iar Sky Sport Italia a scris deja că oficialii lui Marseille au început să caute înlocuitor pentru Villas Boas.
Primul abordat a fost Maurizio Sarri, căruia i-au și făcut o ofertă în zilele trecute. Se pare totuși că aceasta a fost respinsă de italian, deoarece fostul antrenor al lui Juventus nu agreează preluarea unei echipe în plin campionat, el refuzând și alte echipe în ultima vreme din acest motiv, dar orice este posibil în următoarea perioadă.
"Gică e în vacanţă, e alături de noi, de echipă cu sfaturi când i se cer, însă e în vacanţă. Îi doresc din tot sufletul să plece în Franţa sau oriunde altundeva pentru că are capacitatea să antreneze la cel mai înalt nivel', a spus Gică Popescu, potrivit Telekomsport.
Gică Hagi a antrenat Viitorul Constanța începând din 2014, cucerind 3 trofee: titlu în Liga 1 (2016/2017), Cupa României (2018/2019) și Supercupa României (2019). În perioada 2014 - 2020, Hagi a pregătit formația de la malul mării în 244 de meciuri, înregistrând 112 victorii, 53 de egaluri și 79 de înfrângeri.
De-a lungul timpului, "Regele" le-a mai pregătit pe Bursaspor, Galatasaray (în două rânduri), Politehnica Timișoara și FCSB.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Fotbal
Clasamentul final pentru Balonul de Aur, "scăpat" pe internet! Cum arată podiumul + surprize mari
ACUM 2 ORE
Liga
FC Barcelona, victorie "scurtă" la Mallorca! Lewandowski, din nou decisiv pentru catalani
ACUM 10 ORE