Cluburile de top din Premier League au demarat o campanie fără precedent pentru oprirea lui Manchester City, cea care urmează să-și afle sentința la TAS. Campioana ultimelor două ediții din Anglia a fost suspendată de către UEFA pentru 2 ani pentru încălcarea Fair-Play-ului Financiar. Trupa lui Guardiola a făcut apel la TAS, sperând să poată evolua fără probleme în UEFA Champions League și în sezonul viitor.
Însă șansele ca apelul lui Manchester City să aibă succes au scăzut după ce 8 din primele 10 echipe din Premier League au lansat o campanie fără precedent împotriva echipei lui Pep Guardiola! Toate echipele din TOP 10 din Anglia, mai puțin City, evident, și Sheffield United au trimis un comunicat la TAS, prin care cer ca suspendarea "cetățenilor" să rămână în picioare.
Conform express.co.uk oficialii lui City și-au arătat mirarea că Liverpool s-a numărat printre inițiatoarele acestui proiect, în condițiile în care "cormoranii" sunt lideri detașați și nu au vreo emoție în privința calificării pentru Champions League. Echipele aflate sub City au un interes direct, pentru că, dacă decizia se va menține, locul 5 din Anglia va merge în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM O ORĂ
"Senzația e că s-a ajuns prea departe. Pentru prea mult timp, City s-a jucat cu regulile și s-a folosit de orice pârghie în avantajul propriu. Dacă nu se va păstra pedeapsa, ar fi ceva scandalos", a spus unul dintre oficialiii cluburilor care au făcut acest demers la TAS, pentru sursa citată.
Ca atare, explicația pentru care Liverpool s-a asociat cu celelalte cluburi în demersul de la TAS e simplă: "cormoranii" nu se simt amenințați de City în acest moment, iar suspendarea lor nu îi afectează în vreun fel, dar în perspectivă, dacă "cetățenii" vor continua să dribleze fair-playul financiar lucrurile o pot viza direct și pe Liverpool, în bătălia la vârf din Anglia. Ca atare, City trebuie să își învețe lecția și să nu mai considere că e mai presus de regulile FIFA, altfel va crede din nou că îi este permis orice și nu va ține cont de reguli.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 3 ORE