Egalul cu Watford, 0-0, a însemnat o contraperformanță istorică pentru Spurs. Tottenham nu a reușit să înscrie un gol în ultimele trei partide pentru prima oară în ultimii 6 ani.
Mourinho are doar două puncte în ultimele patru meciuri, însă acesta consideră că în partida de azi, de pe Vicarage Road, formația sa a arătat bine.
"Echipa a jucat foarte bine, mai ales pe faza defensivă. Am început partida fără un atacant, dar am controlat meciul, mai ales în prima repriză. Ne-am creat multe ocazii, am ajuns în poziții periculoase, dar nu am marcat. Sunt fericit pentru modul în care băieții s-au comportat, iar rezultatul e unul important, judecând după problemele de lot avute", a spus Mourinho, după meci.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18

Mourinho, laude pentru Japhet Tanganga

Pentru al treilea meci la rând, Mourinho a mizat pe tânărul Tanganga în defensiva lui Spurs. Jucătorul care poate evolua atât fundaș central, cât și apărător stânga l-a impresionat pe antrenorul portughez cu prestațiile sale.
"Japhet merită să joace. A evoluat foarte bine în primele două partide, a făcut tot ce a depins de el pentru a-mi arăta că merită să fie titular", a mai spus Mourinho, nu înainte de a critica arbitrajul: "Au fost două cartonașe roșii pe care Watford trebuia să le primească. Dar arbitrul a vrut să fie băiat bun și i-a iertat pe adversari. Puteam să primim gol din penalty, dar ar fi fost un rezultat nedrept".
Tottenham este în acest moment pe locul 7, la 30 de puncte de liderul Liverpool, care are și două meciuri mai puțin disputate. Spurs e la 8 puncte distanță de un loc de Champions League și e greu de crezut că formația lui Mourinho va evolua anul trecut în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48