Articol scris de Răzvan Cîrceag
Mijlocașul elvețian în vârstă de 28 de ani a fost numit omul meciului după meciul de aseară de la EURO 2020, împotriva Franței, încheiat la egalitate după timpul regulamentar, 3-3, și decis la loviturile de departajare. Imediat după fluierul de final, Xhaka a vorbit cu reporterul italian al Sky Sports și a fost întrebat de acesta dacă poate discuta în italiană. “Italiană? Nu încă...”, a fost răspunsul lui Xhaka, un răspuns care este speculat intens acum și poate fi un indiciu important vizavi de următoarea destinație a fotbalistului.

Ce spune Xhaka despre mutarea la AS Roma

Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după retrogradarea în Liga C! Cum ar putea arăta România în preliminariile EURO 2024
ACUM O ORĂ
Apoi, căpitanul naționalei Elveției a continuat să vorbească în limba engleză, însă nu a ezitat să discute despre viitorul său și un posibil transfer pe Olimpico.
“Mereu este interesant să înveți o nouă limbă. Am învățat engleză, de ce să nu învăț și italiană? Să vedem ce se va întâmpla, toată lumea știe ce reprezintă AS Roma. Acum sunt fotbalistul lui Arsenal, dar viitorul mi-l voi decide după terminarea Campionatului European”, a declarat Granit Xhaka, conform football-italia.net .
12 milioane de euro plus încă trei milioane în bonusuri ar fi oferta pe care Roma o are pregătită pentru aducerea lui Xhaka de la Arsenal, conform presei italiene.

Mesajul emoționant al lui Xhaka după calificarea de la București

"Am scris o pagină de istorie. Fiecare elveţian, nu contează unde locuieşte, poate să fie mândru. Am făcut o primă repriză aproape perfectă. În minutul 65 sau 68 m-am uitat la ceas şi la un corner al Franţei i-am spus lui Yann Sommer: Trebuie să ne trezim, trebuie să trezeşti apărătorii”. Mi-am spus că poate la 3-1 Franţa crede că s-a terminat, nu vorbesc de aroganţă, dar ştiam că dacă marcam pentru 3-2...”, a declarat Xhaka.
Am revenit contra unei echipe a Franţei care are probabil cei mai buni cinci jucători din lume. Este greu să-mi găsesc cuvintele. Pot spune doar mulţumesc tuturor şi să fiu recunoscător antrenorului care a făcut echipa mai bună la fiecare turneu", a declarat Xhaka la finalul partidei, conform hotnews.ro.
Liga Națiunilor UEFA
Maguire, un nou meci catastrofal: "Aproape că ne e milă de el!". Mesajul de susținere al lui Shaw
ACUM O ORĂ
Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM 2 ORE