Jose Mourinho a fost surprins în parcul Hadley din Barnet alături de 3 jucători ai lui Tottenham. Managerul lui Spurs a ținut o sesiune de pregătire fizică cu Tanguy Ndombele, recordul de transfer al clubului.
Ndombele a avut dificultăți din punct de vedere fizic după transferul de la Lyon din vara trecută iar Mourinho l-a criticat public pentru evoluțiile sale. Managerul portughez speră ca jucătorul francez să revină la forma care i-a convins pe cei de la Tottenham să plătească 55 de milioane de lire pentru a-l aduce.

Avertizat de Tottenham

Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Însă gestul lui Mourinho de a organiza o ședință de pregătire în parc i-a deranjat pe cei de la Tottenham. În contextul stării de urgență, decizia lui Mourinho de a încălca restricțiile impuse nu le-a picat bine și i-au reamintit managerului portughez că trebuie să respecte indicațiile autorităților.
În afara lui Ndombele, în parc s-au aflat și Davidson Sanchez și Ryan Sessegnon, însă aceștia au efectuat alergări la distanță față de managerul francez și coechipierul lor.
Purtătorul de cuvânt al lui Tottenham a oferit o declarație: "Tuturor jucătorilor noștri le-a fost reamintit să respecte distanțarea socială când fac exerciții în exterior. Vom continua să retransmite acest mesaj".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48