Cu toate că preşedintele de pe Bernabeu îl vede pe portughez drept cel mai în măsură să readucă formaţia blanco în prim plan, fotbaliştii de la Real nu împărtăşesc viziunea conducerii. În primul rând, fotbaliştii rămaşi din precedentul mandat al lui Mourinho nu îl doresc pe acesta înapoi. Un alt aspect ţine de faptul că vestiarul îl respectă enorm pe Zidane, antrenor care a reuşit să câştige Champions League trei ani la rând la cârma Realului.
"Ramos, Marcelo, Benzema, Varane, Modric, Nacho și Casemiro alcătuiesc nucleul dur al echipei şi nu par să dorească întoarcerea lui Mourinho", notează Marca.

Conflictul lui Mourinho cu jucătorii Realului

Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
De notorietate a fost scandalul dintre Mourinho şi Casillas, în precedentul mandat al tehnicianului lusitan pe banca formaţiei de pe Bernabeu.
Dar Mou nu a avut conflicte doar cu San Iker, nici Sergio Ramos nefiind în relaţii bune cu portughezul. De altfel, căpitanul Realului şi-a afirmat sprijinul necondiţionat pentru Zidane, înainte de disputa de la Istanbul, cu Galatasaray. "Se uită mult prea repede câte a făcut Zidane pentru noi. Suntem un club mare, nu putem să vorbim de schimbarea antrenorului după fiecare meci pierdut", a spus fundaşul.
Mourinho a fost un "dictator" în perioada 2010-2013, cât a condus Realul şi are încă mulţi inamici. Şi fostul director general Jorge Valdano a fost îndepărtat de la club la insistenţele tehnicianului, astfel că lista persoanelor care nu agreează o nouă "descălecare" are ramificaţii la orice nivel.
Chiar şi aşa, decizia finală îi va aparţine lui Perez, care are o relaţie excelentă cu Mourinho. Totuşi, e de aşteptat ca în decizia lui Florentino să conteze şi părerile celorlalţi.
"Mourinho continuă să aibă contact direct atât cu Florentino Perez, cât şi cu Jose Angel Sanchez, directorul general al lui Real", mai punctează sursa citată, care nu crede că varianta ca tehnicianul să o preia pe Dortmund e reală: "Mourinho se joacă de-a şoarecele şi pisica, acum învaţă limba germană".
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Europa League
Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului
02/11/2022 LA 18:15