În plină pandemie, se creează topuri și se fac comparații, în condițiile în care sportul la nivel de vârf este oprit peste tot în lume. Tehnicianul lui Tottenham, Jose Mourinho, a fost întrebat despre cel mai fierbinte subiect al fotbalului mondial: Cine este cel mai bun jucător: Messi sau Ronaldo? "Specialul" a vorbit în trecut la superlativ despre amândoi, însă favoritul lui e cu totul altul: Ronaldo brazilianul.
Mou l-a avut sub comandă pe "Il Fenomeno" la Barcelona, pe vremea când era secundul lui Bobby Robson, și nu poate decât să se declare încântat de ce a văzut la acesta.
"Ronaldo, fenomenul, el e cel mai mare. Cristiano și Leo Messi au avut o carieră mai lungă, au rămas în top în fiecare zi timp de 15 ani. Dar dacă vorbim strict despre talent, nimeni nu-l întrece pe brazilian. Când am fost la Barcelona cu Bobby Robson, mi-am dat seama că era cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată pe teren", a spus Mourinho potrivit Corriere dello Sport.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
IERI LA 12:06

Accidentările, marea problemă a carierei lui Ronaldo

Ronaldo e văzut de mulți specialiști cel mai bun număr "9" din istorie, dar din păcate accidentările repetate l-au privat de câştigarea mai multor trofee şi de un loc în rândul celor mai buni din toate timpurile, alături de Pele, Maradona sau Messi. Dublu campion mondial cu Brazilia, Ronaldo nu a avut acelaşi succes în Champions League, competiţie care îi lipseşte din palmares, cu toate că a jucat pentru Barcelona, Real, Inter sau Milan. La nivel de european, cea mai bună performanţă e câştigarea Cupei UEFA, în tricoul Interului, în sezonul 1997-1998.
"Leziunile au ucis o carieră care ar fi putut fi incredibilă, dar talentul pe care îl avea acel băiat de 19 ani a fost ceva inimaginabil", a mai spus "Specialul".
34 de goluri în 37 de partide a marcat Ronalod pentru Barcelona, pe vremea când era antrenat de Mourinho din postura de antrenor secund. După doar un an pe Camp Nou, Inter reușea să îl transfere în 1997, plătind 27 de milioane de euro pentru el, cea mai mare sumă cheltuită vreodată la vremea respectivă pentru un jucător.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17