Jose Mourinho a vorbit despre cel mai fierbinte subiect al fotbalului mondial: Cine este cel mai bun jucător: Messi sau Ronaldo?
Mourinho nu a putut să aleagă între Leo Messi și Cristiano Ronaldo, oferind cuvinte de laudă atât la adresa jucătorului de la Barcelona, cât și rivalului său de la Juventus.
Cred că amândoi sunt norocoși și totodată ghinioniști că fac parte din aceeași generație. Sunt norocoși fiindcă pot concura unul împotriva celuilalt. Se motivează foarte mult unul pe celălalt, însă dacă ar fi fost doar unul dintre ei, oricare, ar fi avut 10 Ghete de Aur și 10 Baloane de Aur până acum
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
ACUM O ORĂ
Antrenorul mai spune că Messi și Ronaldo au ridicat nivelul fotbalului mondial. "Acum nivelul este foarte sus. Vin din urmă alți jucători, pe care îmi place să îi numesc ‘mici monștri’. Nivelul este foarte sus și trebuie să fie o motivație în plus pentru jucători precum Neymar, Mbappe sau Griezmann. Din nefericire, Messi și Cristiano nu vor juca la nesfârșit", a mai spus tehnicianul portughez pentru RT.
Ronaldo vrea să se facă actor după retragere
Într-o conferință de presă, Ronaldo a anunțat că vrea să mai joace fotbal atât timp cât îi va permite corpul să o facă. Acesta susține că muncește continuu pentru a-și îmbunătăți abilitățile mentale și fizice. Jucătorul portughez își dorește să experimenteze noi provocări după ce se va lăsa de fotbal, astfel că intenționează să joace într-un și într-un film.
În urmă cu câțiva ani, vârsta până la care se juca fotbal era de 30-32 de ani, dar acum găsești pe teren și jucători de 40 de ani. În momentul în care corpul meu nu mai răspunde corect, atunci va fi momentul să plec. Succesul meu pe teren este rezultatul muncii grele și a modului de a trăi.
Muncesc continuu pentru a-mi îmbunătăți abilitățile mentale și fizice. Doresc să-mi continui studiiule după ce mă retrag din fotbal. Sper să trăiesc mai mult de 50 de ani pentru a învăța lucruri noi și să am provocări diferite, de exemplu să joc într-un film” , a explicat Cristiano Ronaldo.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
IERI LA 07:09
International friendlies
VIDEO | Lionel Messi a ajuns la 100 de victorii cu Argentina și a sărbătorit cu o dublă încântătoare
IERI LA 05:14