Kane a reușit al 150-lea gol al său, iar Spurs și-a continuat procentajul de 100% victorii obținute în deplasare. Partida cu WBA nu a fost una excelentă pentru Tottenham, dar scopul a fost atins, astfel că fanii londonezilor pot să viseze. Totuși, Mourinho rămâne cu picioarele pe pământ și susține că va fi foarte greu ca formația sa să se lupte pentru titlu.
"Aș putea spune că această echipă ar putea fi campioană în majoritatea campionatelor din Europa. Dar în Premier League e foarte greu, totuși. Sunt foarte multe cluburi mari, cluburi puternice. Poți avea un sezon foarte bun și fără să iei titlul. Noi vom încerca să îl câștigăm, dar va fi foarte greu", a spus "Specialul", la finalul meciului cu WBA.

Mourinho: "Nu mă interesează ce fac ceilalți"

Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Mourinho încearcă să le insufle jucătorilor o mentalitate de învingători și să le transmită că totul depinde strict de ei. Ca atare, când a fost întrebat dacă le va ține pumnii lui Wolves și City, astfel încât echipa sa să rămână pe primul loc la capătul acestei runde, portughezul a fost categoric.
"Nu o să mă uit la Leicester - Wolves sau la Manchester City - Liverpool. Nu mă interesează rezultatele celorlalte echipe, importante e noi să câștigăm", a spus Mourinho.
Programul lui Tottenham e unul teribil în următoarea lună și jumătate. Meciurile din Europa League nu vor fi atât de solicitante, dar în Premier League urmează aproape în exclusivitate derbyuri.
Programul lui Spurs
  • Manchester City (acasă)
  • Chelsea (deplasare)
  • Arsenal (acasă)
  • Palace (deplasare)
  • Liverpool (deplasare)
  • Leicester (acasă)
  • Wolves (deplasare)
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48