După un start perfect de mandat, în care a reușit să resusciteze o echipă căzută total, după "era Mourinho", Solskjaer traversează o perioadă foarte grea la cârma "diavolilor".
Plecat pe ușa din dos de pe Old Trafford, Mourinho cu siguranță că nu a tolerat foarte bine situația din primăvară, când toți vorbeau despre metamorfoza echipei sub comanda lui Solskjaer. Acum, când antrenorul nordic trece prin momente dificile, "Specialul" a ținut să îl ironizeze.
Vreau să am un job ca al lui Ole, să vorbesc mereu despre viitor. E o situație ideală, să ai trei ani de contract și să vorbești despre jucătorii tineri care au nevoie de timp. Cred că e excelent să faci asta la un club uriaș | Jose Mourinho, la Sky Sports
Premier League
Cum afectează nenumăratele amânări din Premier League fotbalul englez și obiectivele echipelor
ACUM 44 MINUTE

Mourinho, spre Real?

După eșecul de aseară al lui Real Madrid, 0-1 pe terenul lui Mallorca, Perez l-ar fi contactat pe Mourinho. Viitorul lui Zidane atârnă de un fir de ață, iar "Specialul" e favorit să îi ia locul.
Perez regretă faptul că nu a continuat colaborarea cu Mourinho în 2013, atunci când a fost "ruptă" înțelegerea, iar acum l-a contactat din nou, întrebându-l dacă e dispus să revină. Tehnicianul, liber de contract după demiterea de la United, vrea să își ia revanșa și i-a transmis lui Perez că e deschis la discuții.
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM 2 ORE
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 3 ORE