Fotbal

Mourinho, ironii către Solskjaer: "Vreau să am un job ca al lui!"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

solskjaer

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
20/10/2019 la 16:35

Jose Mourinho l-a ironizat pe Solskjaer, lăsând de înțeles că tehnicianul norvegian nu are o mentalitate potrivită pentru un club de talia lui Manchester United

După un start perfect de mandat, în care a reușit să resusciteze o echipă căzută total, după "era Mourinho", Solskjaer traversează o perioadă foarte grea la cârma "diavolilor".

Plecat pe ușa din dos de pe Old Trafford, Mourinho cu siguranță că nu a tolerat foarte bine situația din primăvară, când toți vorbeau despre metamorfoza echipei sub comanda lui Solskjaer. Acum, când antrenorul nordic trece prin momente dificile, "Specialul" a ținut să îl ironizeze.

Romanian Liga I

Viitorul – Academica Clinceni, amânat! Rezultatele testelor jucătorilor lui Hagi, dezvăluite

ACUM 5 ORE
Vreau să am un job ca al lui Ole, să vorbesc mereu despre viitor. E o situație ideală, să ai trei ani de contract și să vorbești despre jucătorii tineri care au nevoie de timp. Cred că e excelent să faci asta la un club uriaș | Jose Mourinho, la Sky Sports

Mourinho, spre Real?

După eșecul de aseară al lui Real Madrid, 0-1 pe terenul lui Mallorca, Perez l-ar fi contactat pe Mourinho. Viitorul lui Zidane atârnă de un fir de ață, iar "Specialul" e favorit să îi ia locul.

Perez regretă faptul că nu a continuat colaborarea cu Mourinho în 2013, atunci când a fost "ruptă" înțelegerea, iar acum l-a contactat din nou, întrebându-l dacă e dispus să revină. Tehnicianul, liber de contract după demiterea de la United, vrea să își ia revanșa și i-a transmis lui Perez că e deschis la discuții.

Romanian Liga I

Fanii lui Dinamo preiau comanda de la Negoiță! "S-au semnat actele, este un moment istoric!"

ACUM 6 ORE
Premier League

Zi crucială pentru Man City! Când află echipa lui Guardiola dacă poate juca în Champions League

ACUM 7 ORE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol