Toby Alderweireld a semnat în această săptămână prelungirea contractului pe 3 ani și jumătate, iar Mourinho se gândește la aceeași soluție și în cazul lui Vertonghen. În același timp, conducerea celor de la Spurs se pregătește pentru ziua în care unul din cei doi fundași experimentați va părăsi clubul sau se va retrage. Diop este principala țintă a lui Mourinho în zona defensivă, potrivit Sky Sports.
Transferat în urmă cu un an și jumătate de la Toulouse, Diop nu se află nici măcar la jumătatea contractului cu West Ham, dar se pare că deja a intrat în vizorul vecinei din Londra, Tottenham. Potrivit jurnaliștilor englezi, fundașul francez este dorit de finalista Champions League din sezonul precedent, care ar fi dispusă să plătească 60 milioane de euro, valoarea actuală a jucătorului de 1,94 metri.
https://i.eurosport.com/2019/12/21/2740684.jpg
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 44 MINUTE

Diop, lăudat în trecut de Mourinho

Jose Mourinho a simțit pe propria piele forța lui Diop în înfrângerea cu 3-1 împotriva lui West Ham, pe vremea când portughezul o pregătea pe Manchester United. Tehnicianul de 56 de ani a lăudat evoluția consistentă a apărătorului central, care a "câștigat fără probleme toate duelurile în fața atacanților din topul Premier League".
Următorul meci al lui Tottenham va fi mâine, de la ora 18:30, în compania celor de la Chelsea. Meciul va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 10 ORE
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 11 ORE