Mourinho a avut două motive să fie nervos în prima repriză. În primul rând, din cauza golului rapid încasat de echipa sa, iar în al doilea rând, din cauza lui Lampard. Omologul său de pe banca lui Chelsea era extrem de vocal după golul înscris de Werner, iar acest lucru i s-a părut exagerat celui poreclit "The Special One".
Mourinho l-a acuzat pe Lampard că atunci când era condus cu 3-0, făcând referire probabil la meciul cu West Brom din weekend, nu mai era atât de activ pe marginea terenului.
Replica lui Mourinho s-a auzit clar și răspicat, având în vedere că tribunele stadionului din Londra erau goale.
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
ACUM 17 MINUTE
"Ce naiba, Frank?! Când erai condus cu 3-0 nu mai stăteai în picioare și vorbeai pe marginea terenului!", a exclamat Jose Mourinho, citat de Daily Mail. Apoi, "The Special One" i-a făcut semn lui Lampard să tacă.
Managerul lui Chelsea i-a replicat cu un zâmbet scurt, pe care cu siguranță Mourinho nu l-a primit deloc bine.

Tottenham, în sferturile Cupei Ligii, după ce a învins Chelsea

Mourinho a răspuns și pe teren în meciul de aseară. Tottenham a reușit să restabilească egalitatea în minutul 83, prin Lamela. Spurs a rezistat excelent presiunii de la "loteria" penalty-urilor și a reușit să transforme toate loviturile.
Puștiul Mason Mount, de la Chelsea, a fost singurul care a ratat, chiar în cea de-a 5-a serie, iar Tottenham s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii.
Pentru Chelsea, urmează duelul cu Crystal Palace, de sâmbătă (Eurosport 1, ora 14:30). Tottenham e într-o situaţie delicată, fără Son, iar pe Mourinho îl aşteaptă o confruntare cu o miză personală enormă: Tottenham se deplasează la United, formaţia care l-a demis pe portughez după o perioadă teribil de grea.
Manchester United - Spurs se joacă duminică, de la 18:30, şi va putea fi urmărit pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Ce a spus Pep Guardiola după Manchester City - Southampton 0-0
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Ligue 1, sub imperiul haosului! Fanii lui Lens și Lille s-au bătut pe teren! S-a lăsat cu arestări
ACUM O ORĂ