articol de Răzvan Cîrceag
Chiar dacă Harry Kane a avut un start mai lent la acest EURO, în ultimele două partide ale Angliei, atacantul a reușit să marcheze de trei ori. Iar asta l-a propulsat în topul marcatorilor de la acest turneu, cu șanse reale să obțină Gheata de Aur.
Cristiano Ronaldo conduce în continuare în clasamentul golgheterilor, la egalitate de goluri marcate cu cehul Patrik Schick, chiar dacă Portugalia a fost eliminată în optimi. Harry Kane, căpitanul Angliei, va înfrunta Danemarca în această seară, în ce-a de-a doua semifinală de la EURO 2020 și poate să-l devanseze pe portughez, mai ales în cazul în care va marca și va obține și calificarea.
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM 5 MINUTE
Într-un interviu acordat postului de radio talkSPORT, Jose Mourinho a declarat că a discutat cu Harry Kane, iar atacantul e cu gândul doar la marele trofeu, nu la Gheata de Aur.
"Nu cred că îi pasă de Gheata de Aur, sincer. Cred că i-ar păsa de asta doar dacă va simți că Anglia nu are nicio șansă să câștige. Poate doar atunci s-ar gândi să obțină ceva individual. Am vorbit cu el când avea zero goluri și era fericit pentru că echipa câștiga. Apoi am vorbit cu el după ce a marcat trei goluri și fericirea s-a dublat. Are o mulțime de premii individuale. Vrea să câștige EURO cu Anglia!", a afirmat Mourinho.

Jose Mourinho vrea să câștige Anglia: ''Mă tot gândesc și cânt 'Vine acasă!' ''

Pe lângă discuția purtată despre Kane, Mourinho a vorbit și despre șansele Angliei de a-și adăuga în palmares primul trofeu european.
"Da, absolut. Anglia poate câștiga trofeul! Doar că trebuie să fie atenți, Danemarca nu este Ucraina. Înainte de jocul cu Ucraina, am spus că nu este nicio problemă dacă Gareth decide să odihnească jucătorii care au primit un cartonaș galben sau să-l odihnească pe Harry Maguire datorită condiției sale fizice, eram complet convins că va fi un meci ușor. Eu mă tot gândesc și cânt 'Vine acasă!', dar trebuie să fie atenți. Danemarca este un adversar mult mai dur'', a mai declarat Mourinho la talkSPORT.
Harry Kane a fost cel mai bun marcator în sezonul recent încheiat din Premier League, sub comanda lui "The Special One", cu 23 de reușite. În clasament a fost urmat de Mohamed Salah de la Liverpool, care a înscris 22 de goluri.
Romanian Liga I
Constantin Budescu va semna cu Sepsi Sântu Gheorghe până în vară! Ce salariu va avea mijlocașul
ACUM 37 MINUTE
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 2 ORE