Fără Kane și Son, cei mai buni jucători de atac din lot, Tottenham a mai pierdut un meci, iar în momentul acesta a ajuns pe locul 7 în clasament. Mai mult, Sheffield United, nou promovata de pe 8, ar putea fi deasupra echipei lui Mourinho, dar meciul acestora a fost amânat din cauza finalei Cupei Ligii (Sheffield are o restanță cu Aston Villa).
Situația de la Spurs e una specială, însă Mourinho a început să deranjeze tot mai mulți suporteri cu stilul său. Condus pe propriul teren, "Specialul" a așteptat minutul 90+1 pentru a-l introduce pe singurul atacant de careu apt din lot, Troy Parrott. Lucru care i-a enervat pe fani, în condițiile în care Tottenham era condusă de aproape 20 de minute. Mulți dintre ei i-au cerut pentru prima oară demisia, cu toate că nu lusitanul e principalul vinovat pentru situația traversată de club.
La final, "Specialul" a vorbit despre lipsa de agresivitate a elevilor săi, însă a menționat că e mulțumit de cum a arătat formația sa pe faza ofensivă.
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
IERI LA 08:44
"Am fost pedepsiți încă o dată pentru că nu avem agresivitate. Suntem prea băieți, suntem prea drăguți cu adversarii. Acest lucru a făcut diferența astăzi, atitudinea, agresivitatea. Totuși, cred că rezultatul e un pic nedrept. Am avut un contol mai bun al meciului, am avut posesie și ne-am creat ocazii. Sunt mulțumit că am înscris două goluri, mai ales că situația e cea care este în atacul nostru", a spus Mourinho.
Rezultatele lui Mourinho la Spurs sunt mult sub așteptări, dar lusitanul are circumstanțe atenuante, pe lângă absențele din lot. 74% din golurile primite de Mourinho la Spurs au venit din faze fixe sau în urma unor erori individuale
În privința adversarei, Mourinho a fost extrem de fair-play și i-a felicitat pe "lupi" pentru partida extrem de solidă.
"Jucătorii lui Wolves sunt incredibil de rapizi și puternici, fac un joc de contra-atac aproape perfect. Noi suntem o echipă diferită, avem alt stil. Azi s-au întâlnit două formații care au intrat pe teren cu un singur scop, să câștige. Nici nouă și nici lor nu ne convenea un egal și asta s-a văzut", a concluzionat Mourinho.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Radu Drăgușin, cerut în Premier League de un club de Champions League! Anunțul presei italiene
17/11/2022 LA 14:45
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27