La scurt timp după ce Paul Pogba evidenția public diferența uriașă dintre Jose Mourinho și Ole Gunnar Solskjaer, făcându-l pe portughez să piardă "lupta", "The Special One" a oferit o replică în stitlul cu care ne-a obișnuit de-a lungul anilor. După aproape trei ani de la plecarea de pe Old Trafford, tensiunile dintre Mourinho și anumiți jucători de la Manchester United sunt încă prezente.
"Vreau să spun că nu putea să mă intereseze mai puțin ce a spus Pogba. Nu mă interesează în niciun fel", a spus Jose Mourinho, fiind provocat să comenteze declarațiile făcute de Paul Pogba la adresa sa. Deși relația dintre Pogba și Mourinho era una bună, lucrurile s-au deteriorat rapid, după ce francezului i-a fost retrasă calitatea de vicecăpitan al echipei, în septembrie 2018. Pogba a jucat cele mai multe meciuri sub conducerea portughezului, 108 la număr.

Paul Pogba, critic la adresa fostului antrenor, Jose Mourinho

Premier League
John Terry, dezvăluiri incredibile despre Mourinho! Ce îi cerea să facă în timpul meciului
IERI LA 17:33
Paul Pogba este de partea actualului antrenor în acest schimb de replici și a explicat că nu există termen de comparație între Solskjaer și Mourinho când vine vorba de apărarea propriilor jucători. "Specialul" distruge atmosfera în vestiar și își creează inamici la club, așa cum se întâmplă acum cu Dele Alli, de exemplu.
"Ce avem acum cu Ole e total diferit față de ce se întâmpla cu Mourinho. Ole nu ar face niciodată nimic rău împotriva propriilor jucători. Poate că nu mă bagă într-un meci, dar nu o să am niciodată senzația că nu mai exist. Asta e diferența dintre Mourinho și Ole. Am avut la un moment dat o relație bună cu Mourinho, știți asta foarte bine. Apoi, dintr-o dată, totul s-a schimbat, fără niciun motiv. Ăsta e lucrul cel mai ciudat la Mourinho și nu am cum să îl explic pentru că nici eu nu îl înțeleg", a dezvăluit Pogba, pentru Sky Sports.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/16/3115295.jpg
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32