UPDATE / Fanii UTA Arad au făcut demersuri să se modifice lucrarea din incinta stadionului, iar muncitorii au suportat consecințe pentru greșeala lor: aceștia au fost amendați. În prezent, tribuna poartă inscripția UTA în loc de UA.
Echipa de muncitori angajată pentru construcția stadionului de la Arad au comis o greșeală uriașă după ce au montat scaunele și au constatat că în loc de UTA a ieșit UA. Aceștia au fost nevoiți să demonteze aproape toate scaunele de la Tribuna a 2-a după ce le-au aranjat greșit, conform imaginilor surprinse de TV Arad.
https://i.eurosport.com/2020/06/15/2833333.jpg
Cupa Mondială FIFA
Succesul de la Copa America l-a eliberat pe Messi: "Leo este fericit. Copa America i-a dat viață"
ACUM 14 MINUTE
Valoarea costurilor noului stadion din Arad se ridică la 14 milioane de euro și trebuia să fie gata încă din 2017. Lucrările însă s-au tot amânat, iar ultimul termen era luna aprilie a acestui an. Nici atunci nu a fost posibil, iar acum se așteaptă ca inaugurarea să aibă loc în luna august. Greșeala muncitorilor pare totuși că nu provoacă o întârziere a termenului de dare în funcțiune. UTA Arad ocupă primul loc în Liga 2 și are șanse mari să promoveze în prima ligă. Liga 2 se va relua pe 4 iulie.

Stadionul UTA Arad, sute de nereguli

În ciuda construcției impresionante de la Arad, consilierul municipal Ionel Ciupe susține că la stadion sunt în continuare sute de nereguli.
"Nu pot să închid ochii la sutele de nereguli care se întâmplă cu această investiție, care în loc să aducă cinste orașului, îl va face de rușine, iar asta pe bani mulți! Este inadmisibil ca iarba de pe stadion să nu mai fie iarbă deja, când de abia ce ne-am lăudat cu montarea gazonului. Este de neconceput să nu avem o parcare serioasă pentru iubitorii sportului rege, care vor veni cu siguranță în număr foarte mare la meciurile echipei UTA din Liga 1. Este de neimaginat cum au putut fi gândite casele de bilete astfel încât arădenii să se calce în picioare pentru a cumpăra un bilet, în condițiile în care trăim vremuri în care ni se impune distanțarea socială. Este de neacceptat ca un stadion cu tribune acoperite să fie deschis vicisitudinilor naturii pe la colțuri, când proiectul inițial prevedea cu totul altceva. Și, este imoral și e posibil chiar ilegal să se cheltuiască sume colosale pe un proiect care are ani întregi de întârziere în execuție și care nu mai respectă mai nimic din planurile inițiale”, a spus Ciupe pentru Aradon.ro.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
VIDEO | Amicalul Hearts - Almeria, întrerupt după o bătaie generală între jucători! "A fost iadul"
ACUM 18 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Tite, responsabil de accidentarea lui Gabriel Jesus? Cum se apără selecționerul
ACUM 28 MINUTE