Iuliu Mureșan a fost ultima oară președinte la Hermannstadt iar acum se pare că este aproape să ajungă la Dinamo. Conform Gazetei Sporturilor, Mureșan deja discută cu oamenii din lumea fotbalului ca și cum ar ocupa o funcție la clubul din Ștefan cel Mare.
Conform Digi Sport, Iuliu Mureșan va fi administrator special la Dinamo.
Cel care a insistat pentru sosirea lui Mureșan ar fi chiar Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar angajat de Dinamo pentru a gestiona situația dificilă a clubului. Zăvăleanu și Mureșan au colaborat și în momentul în care CFR Cluj a trecut prin insolvență. Totuși, CFR a rămas plină de datorii în urma acelei experiențe.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM O ORĂ

Dinamo, în insolvență

Clubul Dinamo București a intrat oficial în insolvență după ce cererea acestora a fost aprobată de către Tribunalul București, iar ca administrator judiciar provizoriu au ales să solicite serviciile societății conduse de către Răzvan Zăvăleanu.
În cadrul unui interviu oferit Gazetei Sporturilor, acesta a prezentat primele detalii din acest dosar de insolvență și le-a promis fanilor că-și va da tot interesul pentru salvarea clubului din această situație delicată.
“Abia am început să studiem documentele și nu am, deocamdată, o imagine realistă asupra a ceea ce se întâmplă acolo. Este evident că lucrurile sunt complicate în stadiul acesta, nu ne îmbătăm cu apă rece că vom trece foarte ușor prin procedura asta de insolvență. Am convingerea că muncind toți, împreună cu oamenii ăștia care se implică atât de tare, mă refer la suporterii inimoși, vom reuși să salvăm Dinamo. Suntem conștienți că Dinamo înseamnă dincolo de o companie obișnuită o stare de spirit și implicațiile sociale sunt deosebite. E vorba de un brand intangibil, cel puțin din punct de vedere fotbalistic, așa cum mai sunt puține branduri în România. Am venit aici cu convingerea că vom salva acest brand”, este mesajul acestuia pentru suporterii dinamoviști.
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
ACUM 2 ORE
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 4 ORE