Alderweireld a încheiat speculațiile privind viitorul său după ce și-a prelungit contractul cu Spurs pe trei ani. Mourinho spera ca Vertonghen și Eriksen să îi urmeze exemplul, dar acest lucru nu pare să se întâmple. Mijlocașului danez îi expiră contractul în vară și, în ciuda eforturilor lui Spurs, a refuzat să semneze o nouă înțelegere. Tottenham se teme că îl va pierde gratis și, mai mult decât atât, plecarea lui ar putea întări o contracandidată la TOP 4, United fiind foarte interesată de serviciile fotbalistului.
În acest context, Spurs a discutat în ultimul timp foarte mult cu Real Madrid despre viitorul mijlocașului, "galacticii" fiind altă formație care caută un "regizor".
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 24 MINUTE
Și, potrivit ultimelor informații apărute în presa spaniolă, cele două părți sunt aproape să bată palma încă din această iarnă. Eriksen ar urma să ajungă pe Bernabeu din iarnă, Bale urmând a reveni la fosta sa echipă. În plus, londonezii vor trebui să mai achite o sumă de 30 de milioane de euro.
Un jucător care se accidentează foarte des, Bale nu este pe placul lui Zidane și ca urmare a faptului că nu este suficient de disciplinat și reprezintă un element perturbator în vestiar. De altfel, nu de puține ori galezul a forțat plecarea de la Real Madrid, în vară ajungând chiar în China, unde se părea că va semna un nou angajament.
De altfel, Bale a fost încântat că un tehnician ca Mourinho a ajuns la fostul său club și pare că își dorește să lucreze în sfârșit cu acesta, după ce la Real Madrid l-a "ratat". "Specialul" a plecat de la gruparea blanco cu doar câteva luni înainte de sosirea galezului.
"Să-l ai pe Mourinho acolo este un mesaj uimitor din partea clubului. Cred că e un învingător înnăscut. Tottenham vrea trofee și cred că nu există parteneriat mai potrivit decât cel cu Mourinho pentru a obține asta", a spus Bale pentru ziariștii spanioli.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM O ORĂ