Articol scris de Romeo Ene
Contractul lui Mutu cu Federaţia Română de Fotbal a expirat după prima rundă a Campionatului European de la Budapesta, acolo unde România U21 a terminat pe 3 o grupă cu Olanda, Germania şi Ungaria, fără să cunoască gustul înfrângerii. Apreciat pentru munca depusă de către Federaţie, Mutu nu a semnat încă prelungirea contractului şi rămâne de văzut dacă va dori să continue.

Prezenţa lui Rădoi la Jocurile Olimpice, un "ghimpe" pentru Mutu

Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 7-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
31/08/2021 LA 10:34
Adrian Mutu este un tehnician dorit de mai multe echipe de club. În trecut, acesta a fost chiar foarte aproape de a semna cu CFR Cluj după plecarea lui Dan Petrescu, însă Federaţia l-a convins să rămână la selecţionata de tineret. Acesta nu a reuşit să repete performanţa lui Mirel Rădoi ca selecţioner, atunci când România U21 a reuşit să ajungă până în semifinalele Campionatului European din 2019, fiind eliminată de Germania. Mihai Stoichiţă va avea o întrevedere cu Mutu pentru a discuta situaţia sa contractuală.
Potrivit playsport.ro, Mutu nu este mulţumit de faptul că Mirel Rădoi va fi selecţionerul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară, iar acesta nu ar fi încântat de ideea unei deplasări în Japonia din postura de antrenor secund al naţionalei. Deşi iniţial autorităţile japoneze nu i-au permis lui Mutu intrarea pe teritoriul statului nipon din cauza problemelor sale extrasportive din trecut, cum ar fi cazul "cocaina", ulterior selecţionerul României U21 a primit o derogare din partea japonezilor pentru a putea face deplasarea în perspectiva Jocurilor Olimpice din această vară, care vor debuta pe 23 iulie.

Adrian Mutu, discurs emoţionant pentru tricolorii mici în avion la întoarcerea în România

Adrian Mutu, selecționerul naționalei U21 a României, a avut un discurs special pentru "tricolorii mici" în avionul spre România după Campionatul European de Tineret.
"Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului! Eram trist, sincer, pentru că nu o să vă mai antrenez. Chiar vă spun sincer asta! În afară de calitatea fotbalistică pe care o aveți, aveți o calitate umană care m-a uimit. Nu mă așteptam. Dar sunt bucuros pentru că mai avem o acțiune și aici trebuie să fiți concentrați! Acțiunea este turneul preolimpic care, sincer, chiar dacă eu probabil nu o să fiu selecționer, o să fie Mirel, dar e același lucru! Voi aveți șansa să vă arătați valoarea și să prindeți Olimpiada. Deci o să fim acolo cu echipe importante! Ceea ce vreau să vă spun este că atunci când v-am spus că sunt mândru de voi nu am făcut-o la mișto! Și vă spun din suflet, chiar sunt mândru. M-aș bucura să vă am pe viitor, să vă pot antrena în fiecare zi pentru că sunteți senzaționali", explica Mutu după turneul final.
Fotbal
Grealish, cel mai scump englez din istorie! Topul celor mai costisitori fotbaliști din fiecare țară
12/08/2021 LA 09:45
Fotbal
Cine este noul selecționer al naționalei U21 a României! Anunțul FRF
09/08/2021 LA 08:31