Adrian Mutu a fost numit pe banca naționalei de tineret a României și și-a îndeplinit primul obiectiv: calificarea la Euro 2021. Totuși, există șanse reale ca fostul atacant al lui Chelsea să nu se afle la cârma naționalei la turneul final din primăvara anul viitor.
Potrivit publicației Fanatik.tr, Mutu este dorit de 5 cluburi din prima ligă a Turciei. Jurnaliștii turci anunță chiar că "Briliantul" a purtat deja mai multe runde de negocieri cu echipele interesate, iar în următoarele zile va merge la Istanbul pentru a lua o decizie finală.
Mutu a mai fost dorit și de CFR Cluj în această toamnă, după despărțirea campioanei României de Dan Petrescu. Răzvan Burleanu, președintele FRF, n-a fost de acord cu o astfel de mutare, negocierile nu s-au materializat, iar pe banca CFR-ului a fost numit Edi Iordănescu.
Cupa Mondială FIFA
Presa din Argentina e la picioarele lui Messi, după victoria cu Mexic: "A frecat lampa sa magică"
ACUM 4 MINUTE

România U21 s-a calificat la Campionatul European, cu Adrian Mutu pe banca tehnică

"Tricolorii mici", pregătiți de Adrian Mutu, au obținut calificarea la Campionatul European de tineret pentru a doua oară consecutiv.
Naționala noastră de tineret a smuls o remiză în partida cu Danemarca, scor 1-1, în ultima etapă a preliminariilor, și a încheiat campania printre cele mai bune formații clasate pe poziția a 2-a.
Grupa României U21 la Campionatul European:
  • Ungaria
  • Germania
  • România
  • Olanda
Meciurile din grupele Campionatului European se vor desfășura în Ungaria și Slovenia în perioada 24 - 31 martie, iar fazele eliminatorii vor avea loc două luni mai târziu, în perioada 31 mai - 6 iunie.
Le ediția precedentă, România U21 a reușit o campanie extraordinară sub comanda lui Mirel Rădoi. La turneul final din Italia și Sanmarino, din 2019, "tricolorii mici" au ajuns până în semifinale, unde au fost învinși de Germania, cu care se vor întâlni și în primăvara anului 2021.
Pe drumul către penultimul act de la Euro 2019, România U21 le-a învins pe Anglia și Croația și a remizat cu Franța.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
ACUM 14 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Argentina - Mexic 2-0 | Geniul lui Messi a deblocat un meci echilibrat! Clasamentul grupei
ACUM O ORĂ