”Scopul nostru era să obținem cele trei puncte și asta mă bucură foarte mult. Am făcut un meci foarte bun, chiar dacă am început timorați, a fost foarte greu, a plouat o zi și jumătate încontinuu înainte. Suferim totuși la fazele fixe, este adevărat, dar în repriza a doua ne-am relaxat și ne-am creat multe ocazii de gol”, a declarat Mutu la ProX.
”Nu pot să spun că mi-a fost teamă, știam că sunt foarte buni la fazele fixe, le-am spus băieților că astea sunt punctele lor forte. Ei au încercat combinații la cornere, cu foarte mulți jucători care ne atrăgeau spre corner iar apoi jucau la bara a doua. Știam aceste lucruri dar n-am avut cum să le controlăm”, a precizat el.
”Noi eram pregătiți, băieții au dovedit ambiție, au avut o atitudine foarte bună iar asta mă bucură foarte mult. Unde n-am ajuns cu picioarele, am ajuns cu inima!”, a declarat Mutu.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 20 MINUTE

Ce dorește Mutu să schimbe la națională

Adrian Mutu a identificat și o problemă la națională. Începuturile de meci nu sunt mereu cele mai bune iar tricolorii trebuie să schimbe acest lucru.
”Începuturile de meci au fost mereu dificile pentru noi, putem vedea acest lucru și în jocurile anterioare, trebuie să eliminăm această tensiune când intrăm pe teren. Băieții știu ce au de făcut, au reușit aceste lucruri la antrenamente. La pauză am vorbit cu ei și am avut un ton foarte calm, le-am spus să rămână calmi pentru că știu ce au de făcut, să aibă încredere în ei și să joace cu personalitate. În repriza a doua ne-am relaxat și ne-am creat ocazii importante”, a afirmat Mutu.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 41 MINUTE
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM O ORĂ