După un sezon foarte slab, în care echipa de club a ratat toate obiectivele, iar Man părea o umbră al jucătorului din stagiunile precedente, acesta începe să aibă din nou evoluții foarte bune. La formația din Berceni a revenit Thomas Neubert, iar fotbaliștii par să devină din ce în ce mai puternici și cu încredere imensă în propriile forțe.
În Malta, Man a fost cel mai bun de pe teren, reușind un gol superb și fiind altruist la alte câteva faze extrem de periculoase. Suficient ca Mutu să îl laude fără rezerve la final și să îi anticipeze un viitor strălucit.
"Man poate fi urmașul meu, da. Asta trebuie să facă el în teren, să dea goluri, să muncească în echipă. I-am schimbat poziția în teren și văd că-i priește. Mă bucur pentru el și sper să dea cât mai multe goluri", a declarat Mutu, la Pro X.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM O ORĂ

Mutu, despre Malta U21 - România U21 0-3

Referitor la meciul propriu-zis, Mutu a ținut să remarce atitudinea băieților și faptul că aceștia și-au creat numeroase ocazii la poarta adversă. Tehnicianul nu vrea să se gândească încă la calculele calificării, dar tricolorii mici au șanse reale să meargă la Euro.
România are în continuare șanse de a termina grupa pe primul loc, dar are nevoie de un parcurs perfect pe acest final de campanie, inclusiv o victorie în ultimul meci contra Danemarcei. Chiar dacă va termina pe poziția secundă, România are mari șanse să prindă un loc la turneul final din Ungaria și Slovenia, întrucât cele mai bune 5 echipe clasate pe locurile 2 din cele 9 grupe vor obține biletele pentru Euro, în funcție de punctaj. În clasamentul formațiilor clasate în acest moment pe locul 2 în cele 9 grupe, România este a doua, cu mențiunea că nu toatre formațiile din acest clasament au disputat 7 partide la fel ca naționala noastră.
"E meritul lor, îi felicit cu această ocazie, bravo lor! A fost un meci greu, am avut șansa de a da gol repede. Ne-au așteptat cu o linie defensivă de 5, chiar 6 uneori. Le-am spus jucătorilor să aibă răbdare. În afară de cele 3 goluri, am avut și o mulțime de situații. Un lucru care mă nemulțumește ar fi ocazia lor, singura, din prima repriză, dar este fotbal, a fost o clipă de neatenție.
Eu nu mă gândesc la niciun loc. Nu vreau să fac calcule dinainte, vreau să iau meci cu meci. Pas cu pas, meci cu meci, să luăm cât mai multe puncte. Simt că sunt atenți, simt concentrarea lor atunci când vorbesc. De aceea spuneam că victoriile astea două sunt meritul lor. Ceea ce spun la antrenament aplică pe teren la virgulă. Am fost uimit de atenția și de modul în care se antrenează.
E un sentiment minunat, băieții se simt foarte bine, apreciați. Merită, sunt băieți de caracter, fotbaliști extraordinari. M-aș bucura să fie la echipa mare, ăsta e și scopul. Pe plan personal nu prea m-aș bucura, aș vrea să-i am lângă mâine, pentru că sunt jucători de valoare.
Sperăm să ne calificăm prin intermediul sacrificiului, perseverenței, al disciplinei. Dacă vom face toate astea, fotbalul ne va răsplăti. A fost extraordinar. Felicit pe toată lumea care a fost alături de noi. Transmit suporterilor că încercăm să nu-i dezamăgim niciodată și acum trebuie să facem cinste băieților!", a mai spus selecționerul de la U21.
Meciurile rămase de disputat în grupa României
  • 9 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România, Malta – Danemarca
  • 13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda
  • noiembrie 2020: Malta – Ucraina
  • noiembrie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
ACUM 2 ORE
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 4 ORE