De curând, actualul selecționer al României U21 a oferit un interviu în presa italiană, în care și-a amintit de perioada sa minunată din Serie A. Inter, Verona, Parma, Juventus, Fiorentina și Cesena sunt cluburile din Italia pentru care Mutu a jucat de-a lungul carierei, reușind să marcheze, per total, 129 de goluri.
Antrenat de nume mari din istoria fotbalului, Mutu a dezvăluit care tehnician l-a inspirat cel mai mult și cu a cărui viziune se identifică în cariera actuală de selecționer:
"Ca fotbalist, am fost pregătit de antrenori precum Fabio Capello, Marcelo Lippi și Alberto Malesani, însă cel care m-a inspirat cel mai mult a fost Cesare Prandelli. Acum că am ajuns tehnician îi înțeleg mult mai bine discursurile din trecut și sunt de acord cu el în legătură cu multe lucruri.", a povestit Mutu, pentru Sky Sport Italia.
Serie A
Serie A poate scăpa de COVID-19, dar dă de o altă mare problemă. Descoperirea Gazzettei dello Sport
15/04/2020 LA 16:26

Mutu: "Încă sunt atașat de Fiorentina"

Mutu și-a amintit mai multe momente frumoase trăite la Fiorentina și a recunoscut că există un anumit meci pe care și-ar dori să-l mai joace o dată:
"În continuare sunt atașat de Fiorentina, locul unde m-am simțit extrem de apreciat. Am multe amintiri frumoase din acea perioadă: revenirea de la 0-3 cu Genoa care ne-a calificat în Champions League, victoria cu Liverpool de la Florența sau meciul câștigat împotriva lui Bayern. Totuși, partida pe care aș vrea s-o mai joc o dată este cea cu Rangers. În acel sezon am simțit că putem câștiga Europa League.", a mai spus fostul atacant.
Adrian Mutu a dezvăluit că visul său din cariera de antrenor este să ajungă, la un moment dat, pe banca Fiorentinei, echipa pentru care a bifat 143 de apariții și a înscris 69 de goluri.
"Astăzi pregătesc naționala de tineret a României, dar în viitor mi-ar plăcea să mă întorc în campionatul Italiei pe postul de antrenor. Visul meu este să o pregătesc pe Fiorentina. În prezent învăț, iar dacă voi ajunge acolo vreau să fiu 100% pregătit.", a mai spus Mutu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Harry Kane, la egalitate cu mai mulți fundași la numărul de șuturi trimise în acest început de sezon
ACUM 18 MINUTE
Fotbal
Lovitură dată de CSA Steaua! Adi Popa a semnat cu echipa din Ghencea
ACUM O ORĂ