De curând, actualul selecționer al României U21 a oferit un interviu în presa italiană, în care și-a amintit de perioada sa minunată din Serie A. Inter, Verona, Parma, Juventus, Fiorentina și Cesena sunt cluburile din Italia pentru care Mutu a jucat de-a lungul carierei, reușind să marcheze, per total, 129 de goluri.
Antrenat de nume mari din istoria fotbalului, Mutu a dezvăluit care tehnician l-a inspirat cel mai mult și cu a cărui viziune se identifică în cariera actuală de selecționer:
"Ca fotbalist, am fost pregătit de antrenori precum Fabio Capello, Marcelo Lippi și Alberto Malesani, însă cel care m-a inspirat cel mai mult a fost Cesare Prandelli. Acum că am ajuns tehnician îi înțeleg mult mai bine discursurile din trecut și sunt de acord cu el în legătură cu multe lucruri.", a povestit Mutu, pentru Sky Sport Italia.
Serie A
Serie A poate scăpa de COVID-19, dar dă de o altă mare problemă. Descoperirea Gazzettei dello Sport
15/04/2020 LA 16:26

Mutu: "Încă sunt atașat de Fiorentina"

Mutu și-a amintit mai multe momente frumoase trăite la Fiorentina și a recunoscut că există un anumit meci pe care și-ar dori să-l mai joace o dată:
"În continuare sunt atașat de Fiorentina, locul unde m-am simțit extrem de apreciat. Am multe amintiri frumoase din acea perioadă: revenirea de la 0-3 cu Genoa care ne-a calificat în Champions League, victoria cu Liverpool de la Florența sau meciul câștigat împotriva lui Bayern. Totuși, partida pe care aș vrea s-o mai joc o dată este cea cu Rangers. În acel sezon am simțit că putem câștiga Europa League.", a mai spus fostul atacant.
Adrian Mutu a dezvăluit că visul său din cariera de antrenor este să ajungă, la un moment dat, pe banca Fiorentinei, echipa pentru care a bifat 143 de apariții și a înscris 69 de goluri.
"Astăzi pregătesc naționala de tineret a României, dar în viitor mi-ar plăcea să mă întorc în campionatul Italiei pe postul de antrenor. Visul meu este să o pregătesc pe Fiorentina. În prezent învăț, iar dacă voi ajunge acolo vreau să fiu 100% pregătit.", a mai spus Mutu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 2 ORE
Africa Cup of Nations
Egipt s-a calificat dramatic în sferturile Cupei Africii, trecând la penalty-uri de Coasta de Fildeș
ACUM 3 ORE