”Este o mare onoare, o responsabilitate pentru mine, în primul rând pentru că vin după Mirel Rădoi, care a făcut istorie cu naționala de tineret. A fost cea mai mare performanță din istoria selecționatei de tineret”, a declarat Mutu.
”Acest lucru ma motivează și mai mult. Avem meci important cu Danemarca, o echipă foarte bună, o echipă foarte bună și o nouă generație foarte talentată. Dar și noi am început foarte bine, ne aflăm pe locul doi și vrem să îl consolidăm și să ne calificăm la Euro”, a adăugat el.
”Simt presiunea, normal, tocmai pentru că a fost o performanță extraordinară. S-a schimbat mult echipa, mulți au trecut la prima echipă. Sper să aibă succes acolo, le urez baftă. Normal că eu vreau să continui lucrurile bune pe care le-a făcut Mirel, nu vreau să dau totul peste cap. Nu vreau să stric ce a fost bun, cum a spus domnul Stoichiță”, a precizat Mutu.
Serie A
Ibrahimovic i-a dedicat titlul din Serie A lui Mino Raiola: "M-ar fi sfătuit să fur și mai mulți ban
ACUM 11 MINUTE
https://i.eurosport.com/2019/10/22/2700870.jpg


Adrian Mutu: ”Mirel Rădoi merită să fie la Tokyo, eu o să fiu în tribune”

Mirel Rădoi a anunțat că va conduce naționala la Olimpiada de la Tokyo iar Adi Mutu pare să fie mulțumit de această situație.
”Mirel merită să fie la Tokyo. Eu voi fi în tribune, probabil, asta depinde de Mirel, nu o să am un rol acolo. Dacă el consideră că are nevoie de mine, eu sunt la dispoziția lui. În ceea ce privește naționala, cunoscut jucătorii U21 foarte bine, am o listă de 60-70 de jucători, sunt foarte buni, jucători cu care se poate lucra. Sper să aibă aceeași atitudine ca mine pe teren. Ei au obligația de a ieși cu tricoul transpirat de pe teren și să dea 100% pentru națională”.
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752211.jpg

Mutu a anunțat că va pune accent pe autodisciplină

După ce a fost întrebat cum va aborda jucătorii indisciplinați, având în vedere propriile probleme de disciplină în perioada carierei sale de jucător, Mutu a răspuns: ”Tocmai de aceea cred că sunt persoana potrivită, știu deja prin ce a trecut un jucător care este indisciplinat”.
”Ei trebuie să realizeze că dacă ei au autodisciplină, pot realiza multe, pot juca la nivel mare. Eu voi pune accent pe autodiscplină, nu pe disciplina clasică. Le-aș dori tuturor să joace la nivel la care am ajuns eu”, a adăugat Mutu.

Mutu, speranțe pentru naționala mare

”Da, sigur, echipa națională poate să fie o trambulină pentru echipa mare. Dacă voi face treabă, vor veni lucruri bune pentru mine. Și după terminarea acestui contract, vor fi posibilități și uși care se vor deschide prin prisma rezultatelor pe care le ai. Pe mine oricum mă motivează oamenii cu diferite păreri, cei care mă contestă. Dar nu înțeelg de ce pesimismul trebuie să depășească optimsimul. Vom vedea la final ce rezultate vor fi.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Finala Ligii Campionilor 2022 - cote, ponturi și statistici
ACUM 22 MINUTE
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Cu cine s-a înțeles Liverpool
ACUM O ORĂ