Football Museum Bucharest, primul muzeu din România dedicat fotbalului, și Mircea Dinescu, deținătorul mai multor restaurante unice în România, anunță semnarea unui parteneriat pentru managementul bistro-ului și cafenelei Football Museum Bucharest. Noul parteneriat va aduce clienților bistro-ului o ofertă gastronomică atipică, bazată pe conceptul "farm-to-table".
"Le zic de pe acum bun-venit noilor vecini de la Football Museum Bucharest și sunt sigur că vom face echipă bună. Mâncarea bună și poveștile frumoase ale fotbalului au mers mână-n mână de la bun început, deci vă așteptăm la muzeu începând cu această vară pentru a vă trata papilele cu o experiență unică", a declarat Mircea Dinescu, Fondator Lacrimi și Sfinți și Port Cultural Cetate.
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359263.jpg
Fotbal
Lewis Hamilton nu se consideră lider la Mercedes! Ce a spus despre provocările acestui sezon
ACUM 32 MINUTE
Noul proiect se adaugă la portofoliul de concepte unice HoReCa al echipei coordonate de Mircea Dinescu, ce include restaurantul Lacrimi și Sfinți, unul dintre punctele de atracție ale Centrului Vechi din București, și Portul Cultural Cetate (județul Dolj), vechiul port agricol de la malul Dunării readus la viață de poet și echipa sa.
Citește și:
"Ne dorim colaborarea cu alți antreprenori și instituții locale care vor să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunității. Vrem să oferim vizitatorilor români și străini experiențe diferite, dar și savuroase. De aceea, suntem încântați să avem alături de noi, încă de la începutul proiectului, un partener care ne împărtășește nu doar pasiunea pentru gastronomie autohtonă de calitate, ci și pentru fotbal.
Lacrimi și Sfinți, precum și Portul Cultural Cetate, sunt povești de succes ale categoriei HoReCa din România, și ne bucură să îl avem alături de noi pe domnul Mircea Dinescu, dar și echipa dumnealui de management", a declarat Tiziana Gagiu, Head of Partnerships & Communication Football Museum Bucharest.
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359262.jpg
Cu o suprafață de 1.500 mp desfășurați pe opt niveluri, Football Museum Bucharest va include spații expoziționale, spațiu dedicat evenimentelor private, bistro, cafenea și fan shop aflate permanent la dispoziția vizitatorilor, precum și a celor care caută modalități diferite de petrecere a timpului liber în Centrul Vechi al Capitalei.
Informații suplimentare despre proiect și evoluția acestuia sunt disponibile pe www.footballmuseum.ro și pe pagina de
a muzeului.
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
ACUM 35 MINUTE
Liga
Barcelona își va oficializa interesul pentru unul dintre starurile Braziliei
ACUM 2 ORE