Decizia a fost luată de autoritățile locale din Napoli și a fost anunțată pe site-ul oficial al Serie A. Guvernul italian ia în considerare amânarea tuturor evenimentelor sportive pentru un an după ce 27 de oameni infectați cu coronovirus au decedat în ultimele 24 de ore! Această decizie nu va fi implementată doar în zonele unde este localizat focarul, ci în toată țara.
Agenția de știri italiană ANSA a dezvăluit că medicii au făcut o scrisoare Guvernului de la Roma prin care cere ca toate adunările publice să fie anulate în următoarele 30 de zile.
Cupa Mondială FIFA
Ratarea lui Messi cu Polonia poate fi cu noroc pentru Argentina! Ce s-a întâmplat în '78 și '86
ACUM O ORĂ
Acest nou avertisment vine după ce în ultimele 24 de ore 27 de oameni au murit, iar numărul deceselor în Italia după infestarea cu coronavirus a ajuns la 79. Federația Italiană a anunțat că meciul din semifinalele Cupei Italiei dintre Juventus și Milan, care trebuia să se dispute în această seară, a fost reprogramat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Szczesny a dezvăluit cum și-a dat seama unde va trage Messi din penalty! Pontul oferit altor portari
ACUM O ORĂ
Fotbal
Nicolae Stanciu, tot mai aproape de revenirea în Europa: "Suntem în contact cu el tot timpul"
ACUM 2 ORE