Radu Drăgușin s-a simțit extrem de neîndreptățit și a fost extrem de supărat pe Florin Bratu, după ce acesta nu l-a folosit din primul minut în partida cu Georgia U21. Folosindu-se de pretextul că vrea să se concentreze pe ce are de făcut la echipa de club, Sampdoria, fundașul a refuzat telegrama de convocare pentru partidele cu Suedia și Mexic.
Acum, agentul lui Drăgușin a explicat că fundașul central s-a conformat pur și simplu cerințelor pe care noul selecționer le-a avut de la jucătorii săi, adică să joace la echipa de club pentru a fi titulari la echipa națională, și că de aceea a ales fotbalistul să rămână la Sampdoria în loc să vină la națională.
Premier League
Radu Drăgușin, cerut în Premier League de un club de Champions League! Anunțul presei italiene
17/11/2022 LA 14:45

Agentul lui Radu Drăgușin explică de ce a refuzat fotbalistul convocarea la națională

"Mi se pare că este puțin exagerat. El, practic, nu a făcut decât să se conformeze la ceea ce i s-a transmis. Că dacă nu are meciuri la echipa de club, nu poate să joace la echipa națională. Spunea Bratu că refuză concurență, păi este o concurență neloială. El placă cu un handicap, pentru că nu joacă la echipa de club, nu joacă nici la echipa națională.
Cu toate că anul trecut a jucat în Liga 3 din Italia, nu a contat, dar avem un băiat la națională care a jucat în Liga 5 din Spania și a jucat. La nivelul fotbalului nostru românesc, avem și pretențiile astea. Adrian Mutu a fost jucat la echipa națională după ce a fost împrumutat la 21 ani de la Inter. Probabil s-au luat niște măsuri împotriva mea și se s-au răsfrânt asupra lui Radu.
Dacă tot zici că nu are ritm, păi da-i, mă, tu ritm cu Georgia. Cum l-ai ajutat? L-ai cărat să îl bagi 8 minute? Lucrurile astea m-au deranjat pe mine. Radu este un băiat care nu o să refuze naționala României, este patriot, dar în momentul acesta era mai bine să rămână aici. A zis domnul Stoichiță că nu a jucat? Păi a venit de trei săptămâni, ce era să facă? Să îi dea pe toți afară. Echipa națională încurajează la mediocritate. Hai să îl aduc la Clinceni sau Chiajna și să joace aici meci de meci", a dezvăluit Florin Manea la Pro X.
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
George Pușcaș va fi coleg cu un alt român în Italia! Echipa pentru care va semna
25/08/2022 LA 04:54