Manchester United și-a asigurat locul de Champions League după victoria de ieri contra lui Leicester, iar astăzi a început asaltul pentru unul dintre cei mai vânați jucători ai momentului, englezul Jadon Sancho de la Borussia Dortmund.
Negocierile se pare că sunt foarte dure, iar faptul că Sancho mai are contract încă doi ani cu Dortmund îi plasează pe oficalii clubului german într-o poziție excelentă la masa tratativelor.
https://i.eurosport.com/2020/07/21/2853434.jpg
Premier League
Planul lui Manchester United în cazul în care Ronaldo pleacă în iarnă de pe Old Trafford
24/10/2022 LA 11:21

Prima ofertă a fost refuzată

Potrivit germanilor de la Bild, prima ofertă a celor de la United, în valoare de 89 de milioane de £ a fost refuzată de gruparea de pe Signal Iduna Park.
Antrenorul "diavolilor", Ole Gunar Solskjaer dorește cu tot preț să-l aibă în echipă pe Sancho și se pare că în zilele următoare United va înainta o nouă ofertă care să se apropie cât mai mult de pretențiile germanilor, care solicită în jur de 110 milioane de £.
Dortmund nu pare dispusă să lase din prețul exorbitant, în ciuda faptului că pandemia de coronavirus a afectat clar bugetul clubului. Dacă trasferul nu se va perfecta, Sancho urmează să se prezinte la reunirea echipei, care este programată joi.
Indiferent de cum se va termina această poveste este cert că echipa germană va avea doar de câștigat. În cazul în care trasferul se va face, clubul va încasa o sumă uriașă, având în vedere că Sancho a fost cumpărat în urmă cu 3 ani de la Manchester City cu doar 8 milioane de £.
Dacă până la urmă cluburile nu se vor înțelege, Sancho va rămâne la Dortmund, iar șansele ca echipa lui Favre să se lupte de la egal la egal cu Bayern în sezonul viitor ar crește semnificativ.
https://i.eurosport.com/2019/08/10/2653354.jpg

Dortmund are variante de rezervă

Sancho a fost unul dintre jucătorii exponențiali ai echipei în acest sezon, reușind 20 de goluri și 20 de pase decisive în 44 de partide în toate competițiile. În cazul în care Sancho va fi până la urmă vândut în această vară, oficialii clubului german ar urma să trasfere alt jucător pe postul acestuia.
Se pare că deja scouterii Borussiei lucrează intens la găsirea unui înlocuitor, iar presa germană scrie că Dortmund și-a fixat deja următoarele ținte. Unul dintre jucătorii care ar putea fi trasferați dacă Sancho va părăsi echipa este francezul Jonathan Ikone, mijlocașul ofensiv al celor de la Lille.
Reputația celor de la Lille este foarte mare când vine vorba de jucători formați acolo, iar Ikone ar putea fi noul mare talent pe care îl dau francezii fotbalului mare. El are 22 de ani și a jucat 34 de meciuri în acest sezon, reușind 4 goluri și 7 pase decisive.
O altă opțiune ar putea fi atacantul lui Sassuolo, Jeremie Boga. Ivorianul născut în Franța a fost crescut de Chelsea, care a renunțat însă la el în 2018. Boga a ajuns în Serie A la Sassulo, iar după un prim sezon mai modest, atacantul a explodat în acest an la echipa lui De Zerbi, înscriind 11 goluri și dând 4 pase decisive în cele 34 de meciuri din campionat.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Angliei îi provoacă pe jucători să își treacă singuri numele în echipa pentru Mondial
25/08/2022 LA 07:14
Premier League
Erik ten Hag, încântat după prima victorie a lui United în Premier League: "E doar începutul!"
23/08/2022 LA 07:34