Săptămâna trecută, Arcadie Zaporojanu, agentul lui "Il Luce" a lăsat de înţeles că doar semnătura românului mai lipseşte de pe contractul cu formaţia din capitala Rusiei. "Mircea vrea să o antreneze pe Dinamo, și-a dat acordul. Acum mai trebuie rezulvate câteva chestiuni organizatorice", spunea impresarul, pentru ziare.com.
Conform presei din Rusia, negocierile au fost într-adevăr avansate, însă Lucescu a avut mai multe pretenţii care nu au putut fi onorate, astfel că s-a decis întreruperea tratativelor. Ziarişii de la Moscova nu intră în amănunte, dar probabil că antrenorul a dorit un buget de transferuri generos, pentru a începe reconstrucţia unei formaţii care se află într-o criză fără precedent.
Echipa este în acest moment condusă de Igor Novikov, fost la echipa tineret, el preluând "frâiele" după demisia lui Dmitry Khokhlov.
Romanian Liga I
Andrei Ivan poate ajunge într-un campionat de top! Unde este dorit atacantul Craiovei
ACUM 28 MINUTE
"Conducerea lui Dinamo nu a fost de acord cu pretenţiile lui Lucescu, astfel că românul nu va mai ajunge în fruntea clubului din capită. S-a decis pentru moment să i se dea credit lui Igor Novikov, dar se testează în continuare posibilitatea aducerii unui antrenor cu nume. Nu este exclus, însă, ca Novikov să primească o şansă, dacă rezultatele vor veni", notează riafan.ru.
Dinamo Moscova se află în cel mai greu moment al existenţei sale moderne. După 13 etape din campionatul rus, formaţia ocupă locul 15, penultimul, cu doar 11 puncte acumulate. Ultimul succes a avut loc tocmai în luna august.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 2 ORE
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM 3 ORE