Patronul echipei din "Ștefan cel Mare" a declarat că negocierile se vor finaliza marți, alături de membrii asociației respective:
"Da, sunt de acord cu intenția Asociației ADPD, astfel că le-am transmis reprezentanților ADPD un mail prin care îi învit să semnăm, marți după Paște, contractul de vânzare cumpărare al pachetului de acțiuni. Am vorbit deja cu notarul să pregatească actele.", a spus Ionuț Negoiță, pentru ProSport.
Suporterii dinamoviști au fost cei care au demarat această acțiune. Prin intermediul proiectului "Doar Dinamo București", fanii din PCH și toți cei care susțin echipa din "Ștefan cel Mare" au reușit să strângă donații pentru a putea achita datoriile și pentru a salva clubul.
Fotbal
"Mbappe va ajunge să coste doar 40 de milioane de euro". Cum va arată criza din fotbal după COVID-19
19/04/2020 LA 07:58
Apoi, ADDP, cealaltă asociație care susține financiar echipa, a anunțat că este dispusă să cumpere întreg pachetul majoritar al acțiunilor de la Dinamo. În prezent, asociația din care face parte și Cornel Dinu a adunat suma de 45.000 de euro, care va fi virată în conturile clubului.

Cum va arăta "noul" Dinamo

Răzvan Oprea, președintele ADDP, a oferit ultimele detalii referitoare la planurile din viitor ale dinamoviștilor:
"Noi am trimis o chestiune principială, dânsul a răspuns principial. Dorește să vândă, noi dorim să luăm. Pentru că aceste negocieri să nu se termine ca altele, adică prost, ar trebui ca și domnul Negoiță să înțeleagă că situația e excepțională și pentru dânsul și pentru această asociație. Nu avem în conturi milioane. Aceste detalii presupun o anumită perioadă de grație și de înțelegere.
Contam pe cei din PCH. Acum, mai mult decât oricând e momentul sa lucrăm împreună pentru viitorul lui Dinamo. Altfel, ne paște falimentul și Dinamo va dispărea daca nu vom fi alături unii de ceilalți. Ei au 10%, iar noi, dacă vom lua restul, vom fi împreună.
E prematur să spun ca am putea noi și PCH să susținem clubul independent. Important e ca noi să asigurăm un eventual investitor că Dinamo nu ar putea să fie în situația de faliment. Cu alte cuvinte, vom căuta în continuare parteneri.
Important este ca investitorii să nu scoată dividende imediat pentru a se putea ajunge cu datoriile la zero.", a spus Răzvan Oprea, pentru ProSport.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu campioana Franței
ACUM 16 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM O ORĂ