Potrivit Federației Române de Fotbal (FRF), naționala Germaniei va juca cu România la București, pe Arena Națională, în 28 martie, în cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar.

Nemţii pot ajunge să joace pe Arena Naţională, la Euro

În același timp, Nationalmannschaft are șanse mari să se întoarcă la București pe 28 iunie, ca învingătoare a Grupei F de la EURO 2020, pentru a juca în optimile de finală ale turneului.
Fotbal
Ronaldo, la "cuțite" cu Fernando Santos? Anunțul făcut de selecționer, după setul dat fără CR7
ACUM 14 MINUTE
"Așadar, vizita a avut un dublu scop, drept pentru care FRF a prezentat celor 5 delegați ai federației germane facilitățile și pentru meciul din preliminarii, și pentru EURO 2020", au anunțat reprezentanții FRF.
Conform acestora, team managerul Naționalei Germaniei a fost însoțit de team managerul Naționalei României, Cătălin Gheorghiu, pentru a vizita stadioanele Steaua și Arcul de Triumf și mai multe hoteluri din București.
"Ceilalți specialiști germani au discutat cu managerii din FRF despre planurile stadionului, despre măsurile de protecție împotriva COVID-19 și despre rutele de acces la Arena Națională. Totodată au fost inspectate facilitățile arenei și fluxurile interioare. Delegația Germaniei s-a declarat satisfăcută de condițiile de antrenament și cazare pe care le-a găsit la București și speră să vină de două ori, în acest an, pe Arena Națională", susține FRF.
sursa: Mediafax
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 8 ORE