Potrivit Federației Române de Fotbal (FRF), naționala Germaniei va juca cu România la București, pe Arena Națională, în 28 martie, în cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar.

Nemţii pot ajunge să joace pe Arena Naţională, la Euro

În același timp, Nationalmannschaft are șanse mari să se întoarcă la București pe 28 iunie, ca învingătoare a Grupei F de la EURO 2020, pentru a juca în optimile de finală ale turneului.
Liga Campionilor UEFA
De aici a plecat totul: istoria conflictului Klopp - Simeone. De ce nu se suportă
ACUM 9 MINUTE
"Așadar, vizita a avut un dublu scop, drept pentru care FRF a prezentat celor 5 delegați ai federației germane facilitățile și pentru meciul din preliminarii, și pentru EURO 2020", au anunțat reprezentanții FRF.
Conform acestora, team managerul Naționalei Germaniei a fost însoțit de team managerul Naționalei României, Cătălin Gheorghiu, pentru a vizita stadioanele Steaua și Arcul de Triumf și mai multe hoteluri din București.
"Ceilalți specialiști germani au discutat cu managerii din FRF despre planurile stadionului, despre măsurile de protecție împotriva COVID-19 și despre rutele de acces la Arena Națională. Totodată au fost inspectate facilitățile arenei și fluxurile interioare. Delegația Germaniei s-a declarat satisfăcută de condițiile de antrenament și cazare pe care le-a găsit la București și speră să vină de două ori, în acest an, pe Arena Națională", susține FRF.
sursa: Mediafax
Liga
Benzema a devenit prima vioară la Real Madrid! Cum descrie perioada în care "îl servea" pe Ronaldo
ACUM 19 MINUTE
Premier League
Conte i-a spus "NU" lui Newcastle. Principalul argument al italianului
ACUM O ORĂ