Thomas Neubert va fi secundul lui Toni Petrea, omul de încredere al lui Reghcampf. Neamțul a explicat pentru AntenaSport cum au decurs negocierile cu FCSB. Neubert a primit aprobarea de la Laurenţiu Reghecampf pentru a veni la București.
Am fost foarte surprins că am fost contactat de ei. Nu mă aşteptam, dar am fost foarte fericit, pentru că FCSB a rămas în inima mea. Am fost surprins, dar şi fericit. Pentru că i-am urmărit în ultimii ani şi am văzut toate problemele pe care le au. Le-am spus clar de la început că mai am un an de contract şi că trebuie să vorbesc întâi cu Laurenţiu, să văd care este părerea lui, să vorbesc la club. Nu am mai vorbit cu cei de la FCSB până nu am vorbit cu Laurenţiu şi cu cei de la club. Ştiu că Laurenţiu era în România şi a vorbit cu Becali. M-a întrebat: Vrei să te duci la FCSB, să-i ajuţi? Mi-a explicat care e situaţia. Eu i-am răspuns că nu vreau să-l supăr, iar dacă el este de acord, eu sunt dispus să vin să ajut. Aşa au decurs negocierile.

Neubert va lucra din nou după 4 ani la FCSB

Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Le sunt recunoscător oamenilor din conducerea FCSB, pentru că s-au gândit la mine. Îi mulţumesc lui Reghe, Anei, pentru că mi-au zis: poţi să te duci acolo să ajuţi FCSB. A fost un mod frumos de a-mi spune: apreciem munca ta, dar poţi de asemenea să te duci la Gigi să-l ajuţi", a declarat Thomas Neubert.
Neubert a vorbit pentru AntenaSport şi despre relaţia cu Reghecampf şi susţine că totul este ok între ei. Preparatorul fizic german nu ştie încă pe ce perioadă va semna cu FCSB.
Totul este clar. Am reziliat contractul. Nu ne-am certat, totul este bine. Am trăit experienţe minunate alături de Laurenţiu. Ne-am respectat foarte mult, nu suntem supăraţi. Am zis, ok, să încheiem aici şi să pot merge să ajut FCSB. Mai câteva lucruri de rezolvat. Voi rezolva totul în următoarele 24 de ore. Contractul e semnat de club, totul este clar. Voi veni în zilele următoare în România. Mă voi întâlni cu oamenii de la club să discutăm detaliile contractului. Nu am semnat încă nimic. Nu ştiu pe câţi ani va fi contractul.
https://i.eurosport.com/2020/07/13/2849442.jpg

De ce îl readuce FCSB pe Thomas Neubert

Thomas Neubert a venit la FCSB împreună cu Laurențiu Reghecampf, în 2012, și cei doi au câștigat două titluri consecutive. Germanul a adus în România noi metode de pregătire și a revoluționat pregătirea fizică a jucătorilor roș-albaștri.
După doi ani la FCSB, Reghecampf și Neubert au mers împreună în Arabia Saudită, la Al Hilal. Aventura din Arabia Saudită s-a terminta repede, iar cei doi au mers pentru câteva luni la Litex Lovech.
Neubert a revenit la FCSB în decembrie 2015, în același timp cu Reghecampf, iar în iunie 2016 s-a despărţit de vicecampioana României şi a plecat singur în Bulgaria, la CSKA Sofia.
Romanian Liga I
Rapid a făcut un nou transfer! Un argentinian polivalent va evolua pentru giuleșteni
ACUM 4 MINUTE
Romanian Liga I
2 dintr-o lovitură! Dinamo continuă campania de transferuri pentru a se salva de la retrogradare
ACUM 2 ORE