După ce s-a declarat dezamăgit de prezența celor de la Liverpool și Manchester United în Super Liga Europeană, Garry Neville le-a oferit un sfat fotbaliștilor lui Leeds înainte de meciul cu cormoranii.

"Lăsați-i să înscrie"

Fostul jucător al lui United este extrem de supărat atât pe fostul său club, cât și pe rivalii de la Liverpool.
Premier League
Zi nebună în Premier League! În primele 5 meciuri s-a stabilit o medie de 4,4 goluri
ACUM O ORĂ
"Jucătorii lui Leeds ar trebui să meargă pe teren să-i lase să înscrie. Ei nu vor competiție.", a spus Neville.
ESTE O IDEE BUNĂ ACEASTĂ SUPER LIGĂ A EUROPEI?

Neville, dezlănțuit la adresa lui Liverpool și United

"Sunt fanul lui Manchester United de 40 de ani, dar sunt dezgustat cel mai mult de United și Liverpool. Vor să pătrundă într-o ligă fără competiție și de unde nu pot retrograda? E o rușine incredibilă. Sincer, trebuie să recuperăm puterea în țara asta de la cluburile de top, inclusiv de la cea pe care o susțin.
Motivația lor e lăcomia. Luați-le toate punctele, puneți-i la coada clasamentului, luați-le toți banii. Este un act criminal împotriva fanilor fotbalului din această țară. Trebuie pedepsiți drastic, cu amenzi mari, puncte scăzute și trofee retrase. Retrogradați-le pe United, Arsenal și Liverpool. Dați trofeele lui Fulham și Burnley.
Liverpool ar trebui să fie echipa oamenilor. YNWA (n.r. - You'll Never Walk Alone) și alte lucruri de genul. Dar ce fac conducătorii lui Liverpool și United este o rușine absolută. Nici măcar nu îi auzi vorbind pe acești oameni.", a spus Gary Neville, la Sky Sports.

Tot ce trebuie să știi despre Super Liga Europei

Liga
Ancelotti, precaut înainte de "El Clasico": "E normal să-mi fie puțin frică"
ACUM O ORĂ
Bundesliga
Bayern Munchen oferă peste 100 de milioane de euro pentru un obiectiv al echipei Real Madrid
ACUM O ORĂ