Vlahovic a dat încă o dată măsura talentului său aseară, când a învins aproape de unul singur pe Milan (dublă și assist). Sârbul a ajuns la 27 de goluri în cele 37 de jocuri din Serie A, în 2021, doar Robert Lewandowski având cifre mai bune decât el, în TOP 5 campionate din Europa.
Ca atare, vârful care a refuzat propunerea de prelungire a contractului cu Fiorentina (deși ar fi devenit cel mai bine plătit jucător din istoria grupării viola), a intrat în atenția multor formații mari. Manchester City, Tottenham, Borussia Dortmund și Juventus Torino îl urmăresc, dar prima care va face o ofertă concretă este Newcastle.
Preluată de miliardarii arabi, formația de pe St. James' Park are bani "nelimitați" (averea patronului e estimată la aproximativ 430 de miliarde de euro), însă e greu să aducă nume mari. Pentru că, cel puțin pentru moment, formația se luptă pentru salvarea de la retrogradare, urmând să devină o forță doar în timp.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
CITEȘTE ȘI:
RONALDO LE-A TRANSMIS ȘEFILOR LUI UNITED PE CINE VREA NEAPĂRAT ÎN LOCUL LUI SOLSKJAER. ZIDANE, "UITAT" DE CR7

Newcastle, pe urmele lui Vlahovic

Ca atare, oficialii "coțofenelor" au înțeles că au două variante: fie mizează pe jucători gen Coutinho, Bale sau Hazard, care nu confirmă la echipele de club și care sunt spre apusul carierei - și în consecință se gândesc în primul rând la aspectul financiar -, fie plătesc peste cota de piață fotbaliști extrem de tineri.
Vlahovic se încadrează perfect în această a doua categorie și poate fi adus pe St. James' Park, în contextul în care nu are încă "CV-ul" unor fotbaliști ca Mbappe sau Haaland, jucători de vârstă apropiată, dar intangibili.
Conform Mundo Deportivo, Newcastle e decisă să pună la bătaie 80 de milioane de euro pentru un transfer din această iarnă, vârful urmând a fi plătit regește, la nivelul vedetelor de la Chelsea, United, Liverpool sau United.
Eddie Howe, noul antrenor al lui Newcastle, e încântat de această variantă și e convins că un trio de atac cu Saint-Maximin și Callum Wilson ar putea să însemne enorm în perspectiva sezoanelor viitoare.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
18/01/2022 LA 11:19
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46