Vestea modificării în structura acționariatului a fost detaliată de oficialii Rapidului. Așadar, Casazela Rapid Ltd, reprezentată de Victor Angelescu, va deține în continuare cea mai mare parte a acțiunilor (49%), Liviu Goncea, un om de afaceri cu prezență semnificativă în domeniul auto, va deține 48%, iar Asociația Academia Rapid restul de 3%.
"Inițiate în luna septembrie a anului trecut, negocirile purtate cu domnul Liviu Goncea au fost finalizate cu succes luna aceasta. Astfel, odată cu finalizarea discuțiilor, a fost parafată tranzacția de preluare a unei părți semnificative din acțiunile clubului.
Ca urmare a acestei tranzacții, structura acționariatului FC Rapid 1923 se prezintă astfel:
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 2 ORE
  • Casazela Rapid Ltd. (reprezentată de domnul Victor Angelescu) – 49%
  • Liviu Goncea – 48%
  • Asociația Academia Rapid – 3%

Liviu Goncea va deține 48% din acțiunile Rapidului

Om de afaceri cu prezență semnificativă în domeniul auto, domnul Liviu Goncea a fost și până la semnarea tranzacției de preluare a pachetului de acțiuni un apropiat al clubului, în calitate de sponsor.
În noua sa calitate, aceea de acționar, domnul Goncea va ramâne aceeași prezență discretă, interesele domniei sale urmând a fi reprezentate în Consiliul de Administrație de domnul Andrei Nicolescu – vicepreședinte al CA.", se arată în comunicatul emis de Rapid.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 3 ORE
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 12 ORE