Vestea modificării în structura acționariatului a fost detaliată de oficialii Rapidului. Așadar, Casazela Rapid Ltd, reprezentată de Victor Angelescu, va deține în continuare cea mai mare parte a acțiunilor (49%), Liviu Goncea, un om de afaceri cu prezență semnificativă în domeniul auto, va deține 48%, iar Asociația Academia Rapid restul de 3%.
"Inițiate în luna septembrie a anului trecut, negocirile purtate cu domnul Liviu Goncea au fost finalizate cu succes luna aceasta. Astfel, odată cu finalizarea discuțiilor, a fost parafată tranzacția de preluare a unei părți semnificative din acțiunile clubului.
Ca urmare a acestei tranzacții, structura acționariatului FC Rapid 1923 se prezintă astfel:
Fotbal
Lovitură dată de CSA Steaua! Adi Popa a semnat cu echipa din Ghencea
ACUM 35 MINUTE
  • Casazela Rapid Ltd. (reprezentată de domnul Victor Angelescu) – 49%
  • Liviu Goncea – 48%
  • Asociația Academia Rapid – 3%

Liviu Goncea va deține 48% din acțiunile Rapidului

Om de afaceri cu prezență semnificativă în domeniul auto, domnul Liviu Goncea a fost și până la semnarea tranzacției de preluare a pachetului de acțiuni un apropiat al clubului, în calitate de sponsor.
În noua sa calitate, aceea de acționar, domnul Goncea va ramâne aceeași prezență discretă, interesele domniei sale urmând a fi reprezentate în Consiliul de Administrație de domnul Andrei Nicolescu – vicepreședinte al CA.", se arată în comunicatul emis de Rapid.
Fotbal
James Rodriguez și alți 6 fotbaliști mari care au clacat în Premier League. De ce le-a fost greu
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM O ORĂ