Tamaș face 37 de ani în noiembrie și va juca pentru a doua oară în carieră în Liga a doua. A mai făcut-o când era junior la Tractorul Brașov. Tamaș este acum la U Cluj și a închis capitolul națională. Are 67 de selecții și ultima dată a jucat sub tricolor la un meci cu Serbia, în 2018, când a fost eliminat.
De asta m-au căutat și cei de la echipa națională, pentru că eram expirat. Din Liga 2 nu am cum să fiu chemat la echipa națională. Nu ar fi normal să cheme un jucător din Liga 2, a declarat Tamaș, la prezentarea la U Cluj.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
21/05/2022 LA 07:46

Tamaș a refuzat echipe mari pentru a semnat cu U Cluj

Tamaș a fost dorit de vicecampioana U Craiova, Dinamo și Rapid, dar a ales să meargă la U Cluj, în liga a doua. Fostul fundaș de la West Bromwich Albion, Galatasaray, Watford sau Spartak Moscova vrea să-și încheie cariera pe Cluj Arena.
Am venit cu gândul de promovare. Într-adevăr, au fost și alte oferte din Liga 1, dar am ales-o pe 'U' pentru că am și prieteni aici. E o echipă cu tradiție în România, mulți suporteri, oameni care iubesc fotbalul cu adevărat. Eu sunt pe final de carieră. Cine știe? Încă un an, doi, trei, cinci, 10. Mi-am propus să vin aici și să-i ajut să joace în Liga 1, pentru că merită. Am fost unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1. În Liga 2 nici nu știu ce să mai zic. Tot fotbal e și în Liga 2, nu e nicio diferență. Să dea Domnul să promovăm și, după aia, cine știe... poate mă retrag, a mai spus Gabi Tamaș.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58