Superstarul lui PSG este ținta criticilor în Brazilia, după ce publicația 'O Globo' a dezvăluit că Neymar organizează un eveniment uriaș la vila lui din Mangaratiba, Rio de Janeiro. Pandemia nu reprezintă o problemă pentru Neymar, iar ultima abatere de la normele privind răspândirea pandemiei de coronavirus pare să-i fi fost "fatală" brazilianului în țara natală.
https://i.eurosport.com/2020/12/27/2961882.jpg
După cum AS transmite, jurnalistul Ancelmo Gois a dezvăluit în cadrul publicației 'O Globo' faptul că atacantul lui PSG organizează o petrecere uriașă în Brazilia. Aceeași publicație transmite că pe lângă talentul incontestabil cu care a fost înzestrat, Neymar este cunoscut mai ales pentru "petrecerile monstru" pe care le organizează ori de câte ori își dorește să-și strângă prietenii, rudele și cunoștințele la un loc.
Ligue 1
Neymar, jucătorul lunii septembrie în Ligue 1! Fotbalistul surpriză care a fost pe locul 2
02/10/2022 LA 18:18

Neymar, petrecere cu 500 de invitați întinsă pe durata a cinci zile

Nu mai puțin de 500 de persoane au primit și au acceptat invitația lui Neymar la petrecerea "privilegiată" organizată de brazilian. Planul superstarului lui PSG este ca petrecerea să dureze cinci zile, din a doua zi de Crăciun până în prima zi din 2021. 'O Globo' transmite că pentru a nu întâmpina probleme din cauza sesizărilor autorităților venite de la vecini, Neymar a apelat la izolare fonică.
Ca petrecerea să fie pe de-a-ntregul exotică, Neymar nu va organiza petrecerea în propria locuință, ci într-un club de noapte pe care l-a construit în urmă cu câțiva ani pe terenul uriaș pe care-l deține. Acest loc, amplasat sub pământ, este inspirat din cluburile de noapte situate în apropierea plajelor din Barcelona, pe care Neymar însuși le frecventa pe când evolua la trupa de pe Camp Nou. Ring de dans, baruri, o scenă pentru DJ, o sală de jocuri și alta pentru jocuri video sunt facilitățile de care invitații se pot bucura.
Neymar a știut din primul moment că planul lui atât de complex ar putea ajunge foarte ușor în spațiul public, așa că pe invitațiile trimise a menționat o condiție în schimbul prezenței: niciun invitat să nu pătrundă în clubul de pe proprietatea lui cu telefonul mobil. Brazilianul nu a dorit ca vreun invitat să publice pe rețelele de socializare fotografii sau videoclipuri de la petrecerea monstru care a debutat deja la Rio de Janeiro. Aceeași publicație transmite că pentru a fi sigur că nu este deranjat de nimeni, Neymar a închiriat o casă din vecini pentru 5000 de euro pe zi și a angajat o trupă de muzică pentru toate cele cinci zile.
Ligue 1
Messi și Mbappe au adus victoria PSG-ului în meciul cu Nice! Rareș Ilie nu s-a aflat în lot
01/10/2022 LA 20:55
Ligue 1
Rareș Ilie, dezvăluiri despre transferul în Franța! Ce își dorește de la duelul cu PSG
30/09/2022 LA 13:46